Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Brendan Rodgers taxat dur de fanii lui Celtic: ”Ai schimbat imortalitatea pentru mediocritate”

FOTO | Brendan Rodgers taxat dur de fanii lui Celtic: ”Ai schimbat imortalitatea pentru mediocritate”galerie foto

Premier League

Comentarii

Leicester City l-a numit în funcţia de antrenor principal pe Brendan Rodgers, tehnicianul care se afla sub contract cu Celtic Glasgow.

Duminică, Leicester City anunţa demiterea antrenorului francez Claude Puel, ca urmare a parcursului slab al echipei în ultima perioadă. Tehnicianul în vârstă de 46 de ani a semnat un contract valabil până în 2022. În două sezoane şi jumătate la Celtic, el a câştigat nu mai puţin de şapte trofee.

Rodgers avea şanse să câştige încă un titlu în Scottish Premiership, dar a ales să plece în mijlocul sezonului, detaliu care a atras furia fanilor scoţieni. Aceştia l-au taxat imediat, cu prima ocazie: ”Ai schimbat imortalitatea pentru mediocritate. Niciodată un celt. Întotdeauna o fraudă" a fost bannerul care a făcut rapid înconjurul lumii. Înaintea, dar şi pe parcursul jocului cu Hearts, fanii lui Celtic şi-au contestat vehement fostul tehnician care a ales să meargă la formaţia de pe locul 11 din Premier League, o echipă fără şanse la Cupele Europene în acest sezon.

Brendan Rodgers a antrenat-o pe Liverpool între 2012 şi 2015, iar în sezonul 2013-2014 a fost la un pas de un titlu istoric în Premier League. Liverpool a avut cinci puncte avans cu trei etape înainte de final, însă în cele din urmă Manchester City a cucerit titlul.

Afla mai multe despre: brendan rodgers 

viewscnt
Articole similare