Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cât a câştigat românul care a pariat 160 de lei pe SCOR EXACT Liverpool - Barcelona 4-0! Biletul incredibil a fost publicat

FOTO | Cât a câştigat românul care a pariat 160 de lei pe SCOR EXACT Liverpool - Barcelona 4-0! Biletul incredibil a fost publicatgalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Nu doar jucătorii lui Liverpool au crezut că pot întoarce rezultatul de pe Camp Nou şi se pot califica în finala UEFA Champions League. A făcut-o şi un român, care a pariat pe victoria exactă a "cormoranilor" cu 4-0.

Un parior din Tecuci a dat lovitura şi, cu 160 de lei pariaţi, a câştigat peste 11.000 de lei, nimerind o cotă de 73,30. Acestea erau şansele ca Liverpool să câştige cu scorul pe care tabela de pe Anfield l-a arătat marţi seară, după cele 90 de minute. Astfel, elevii lui Klopp nu i-au făcut fericiţi doar pe fanii lui Liverpool, ci şi pe pariorii care au riscat şi au crezut în ei. 

Biletul a fost verificat şi este cât se poate de real :) 

 

 

You'll Never Walk Alone, cântat de tot stadionul! Liverpool - Barcelona 4-0

Cum să pierzi cu asemenea fani în spate? Imagini unice de pe Anfiled, după meci! You'll Never Walk Alone, cântat de tot stadionul!

Posted by Telekom Sport on Wednesday, May 8, 2019

 Galerie foto

Afla mai multe despre: pariorliverpool 

viewscnt
Articole similare