Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Cât de bine arată Alexandra Ceauşescu, fiica lui Valentin Ceauşescu. Are 23 de ani a luat 9.46 la Bacalaureat

FOTO | Cât de bine arată Alexandra Ceauşescu, fiica lui Valentin Ceauşescu. Are 23 de ani a luat 9.46 la Bacalaureatgalerie foto

Diverse

Comentarii

Valentin Ceauşescu - fost protector al Stelei în perioada comunismului - are doi copii, Alexandra şi Daniel Valentin.

Valentin Ceauşescu este singurul copil al Elenei şi lui Nicolae Ceaşescu ce se mai află în viaţă. Înainte de Revoluţia s-a implicat foarte activ în viaţa Stelei şi are o contribuţie importantă la echipa care a reuşit să domine fotbalul european la finalul anilor '80.

Valentin Ceauşescu are doi copii, Daniel Valentin şi Alexandra. Ultima s-a născut în 1996 şi acum s-a transformat într-o domnişoară care întoarce priviri. Alexandra s-a ocupat intens şi de şcoală şi, în 2015 - când a dat examenul de Bacalaureat - a reuşit să ia nota 9.46. Fiica lui Valentin Ceauşescu a urmat apoi cursurile Facultăţii de Arhitectură, specializarea Design Interior.

Mama Alexandrei Ceuşeascu este Roxana Ceauşescu, cea de-a doua soţie a lui Valentin, în timp ce Daniel Valentin este provenit din prima căsătorie.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe