Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ce a apărut pe ecranele stadionului înainte de AS Roma - CFR Cluj. Moment emoţionant pentru italieni

FOTO | Ce a apărut pe ecranele stadionului înainte de AS Roma - CFR Cluj. Moment emoţionant pentru italienigalerie foto
Comentarii

Cei de la AS Roma au ţinut să-i aducă la meciul cu CFR Cluj un omagiu lui Gigi Proietti, un mare artist italian care a decedat pe 2 noiembrie şi care era suporter al ”giallorossilor”. Înainte de startul meciului, pe ecranele de pe stadion au rulat imagini cu Gigi Proietti.

Gigi Proietti, fost actor, regizor, cântăreţ şi personalitate TV, a decedat pe 2 noimebrie, la vârsta de 80 de ani, după ce a suferit un atac de cord. Proietti era un mare admirator al lui AS Roma şi clubul italian a ţinut să-i aducă un omagiu.

Imagini cu Gigi Proietti pe ecranele stadionului Olimpico, înainte de meciul cu CFR 

Oficialii clubului italian au ţinut să-i aducă un omagiu lui Gigi Proietti, înainte de meciul cu CFR Cluj, din grupele Europa League. Aceştia au pregătit un filmuleţ cu mai multe imagini din viaţa actorului italian, acestea fiind puse pe ecranele de pe stadion. În plus, Bruno Conti, şeful Academiei AS Roma, care a participat la înmormântarea lui Proietti, a venit la meci cu o banderolă neagră pe braţ.

AS Roma - CFR Cluj s-a terminat 5-0. Echipa lui Dan Petrescu a avut însă o apărare improvizată, din cauza problemelor medicale. 

Afla mai multe despre: as roma 

viewscnt
Articole similare