Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ce a făcut Messi pe banca de rezerve după ce a fost schimbat. Imaginea care face înconjurul lumii + reacţia surprinzătoare a lui Mauricio Pochettino

FOTO | Ce a făcut Messi pe banca de rezerve după ce a fost schimbat. Imaginea care face înconjurul lumii + reacţia surprinzătoare a lui Mauricio Pochettino

Campionate

Comentarii

Mauricio Pochettino a oferit o primă reacţie după ce Lionel Messi a refuzat să dea mâna cu el în momentul în care starul argentinian a fost schimbat, în minutul 76.

Leo Messi a avut o primă izbucnire de la transferul lui PSG. Starul argentinian a fost schimbat în minutul 76 al meciului PSG - Lyon 2-1, o decizie atipică pentru el.

La ieşirea de pe teren, Messi a refuzat să dea mâna cu Mauricio Pochettino şi a continuat să fie nervos şi pe banca de rezerve. Antrenorul lui PSG a oferit o primă reacţie despre acest incident.

Reacţia lui Pochettino după ce Leo Messi a refuzat să dea mâna cu el

În minutul 76, când tabela arăta 1-1, Mauricio Pochettino a surprins. Antrenorul argentinian l-a scos pe Lionel Messi şi în locul său l-a trimis în teren pe Hakimi.

Decizia l-a nemulţumit profund pe Lionel Messi, care, plin de nervi, a refuzat să dea mâna cu Mauricio Pochettino, în momentul în care s-au întâlnit la marginea terenului. Ba chiar i-a aruncat antrenorului şi o privire tăioasă.

Până la urmă, a ieşit bine pentru PSG, care a reuşit să se impună cu 2-1 în derby-ul cu Lyon, printr-un gol marcat de Icardi în prelungiri.

La finalul partidei, Pochettino a fost rugat de ziarişti să explice schimbarea lui Lionel Messi, dar şi reacţia compatriotului său. Într-o primă reacţie, antrenorul lui PSG a susţinut că el este cel responsabil cu luarea deciziilor

"Am luat decizia de a-l scoate pe Messi din cauza unei posibile accidentări. Avem meciuri importante şi trebuie să-l protejăm. 

Acestea sunt decizii luate pentru echipă şi toată lumea ştie că avem mulţi jucători minunaţi. Trebuie să luăm aceste decizii. Uneori sunt privite favorabil, alteori, mai puţin”, a declarat Pochettino, citat de Marca.

Leo Messi, nervos şi pe banca de rezerve

O nouă imagine a devenit acum virală pe internet. Este vorba despre atitudinea pe care Lionel Messi o are pe banca de rezerve, după ce a fost schimbat.

Atacantul în vârstă de 34 de ani a fost atât de nervos încât l-a uimit şi pe Leandro Paredes, care a fost surprins în timp ce se uita mirat la Messi.

Afla mai multe despre: lionel messi 

viewscnt
Articole similare