Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ce a putut să arunce în teren un fan al lui Dinamo. Acum are de dat explicaţii acasă :)

FOTO | Ce a putut să arunce în teren un fan al lui Dinamo. Acum are de dat explicaţii acasă :)galerie foto

Superliga

Comentarii

Furios, doi dintre suporterii lui Dinamo au aruncat în teren, în derby-ul cu FCSB, obiecte mai puţin obişnuite.

Derby-ul dintre FCSB şi Dinamo, scor 6-0, a produs o atmosferă ca în zilele fericite ale fotbalului românesc. În ciuda diferenţei mari dintre cele două echipe, meciul a atras foarte mulţi spectatori.

Peste 36.000 de fani şi-au cumpărat bilete, însă incidentele nu au lipsit. În mai multe rânduri, suporterii din galeria lui Dinamo au aruncat cu obiecte în teren.

Ce a putut să arunce un dinamovist în teren

În prima repriză, FCSB a atacat în direcţia în care se afla peluza lui Dinamo. Jucătorii lui Edi Iordănescu au avut însă multe de îndurat la fazele în care puneau în pericol poarta dinamovistă.

Zeci de obiecte au fost aruncate în teren, mai ales la goluri. Însă două s-au remarcat în mod special.

Imediat după golul marcat de Cordea din penalty, în prelungirile primei reprize, din peluza dinamovistă au început să zboare obiecte înspre jucătorii FCSB-ului.

Un suporter a fost atât de furios încât şi-a aruncat portofelul în teren. Un altul şi-a folosit telefonul pe post de proiectil îndreptat înspre jucătorii FCSB-ului.

Incidente au fost şi în galeria FCSB-ului. Jucătorii dinamoviştii s-au plâns în mai multe rânduri că au fost loviţi de obiecte aruncate din peluza FCSB-ului.

Suporterii echipei gazdă au aruncat inclusiv cu petarde şi este de aşteptat să vedem sancţiuni după acest derby.

FCSB s-a impus cu 6-0 în faţa rivalei Dinamo, graţie golurilor marcate de Keşeru (26), Octavian Popescu (43), Vinicius (45+2), Cordea (pen. 45+7), Gheorghe (54) şi Miron (67).

Dinamo a avut însă om în minus încă din minutul 37, când Steliano Filip a văzut direct cartonaş roşu după un fault discutabil asupra lui Vali Gheorghe.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare