Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ce au găsit jandarmii în posesia unui minor de 15 ani în apropierea locului în care s-au strâns suporterii FCSB înaintea meciului cu Nordsjaelland

FOTO | Ce au găsit jandarmii în posesia unui minor de 15 ani în apropierea locului în care s-au strâns suporterii FCSB înaintea meciului cu Nordsjaellandgalerie foto

FCSB

Comentarii

Jandarmeria Capitalei a anunţat, joi, că în jurul orei 18:00, pe şoseaua Antiaeriană, s-a descoperit asupra unui minor un cuţit tip briceag, în apropierea unui loc în care se strâng suporterii FCSB.

Jandarmii au observat o persoană de sex masculin ce se deplasa către zona fostului cinematograf Lira, folosită ca loc de adunare pentru suporterii FCSB, încercând să evite forţele de ordine. În urma identificării şi a controlului corporal preventiv, a fost stabilit faptul că persoana este un minor cu vârsta de 15 ani, iar asupra sa a fost găsit un cuţit tip briceag, precizează Jandarmeria.

Adolescentul a spus că nu este membru al vreunui grup de suporteri şi a fost condus la secţia de poliţie pentru întocmirea actelor necesare sesizării organelor de urmărire penală.

FCSB întâlneşte echipa Nordsjaelland, pe stadionul Steaua, de la ora 21.30, în prima manşă a turului trei preliminar al Conference League.

Afla mai multe despre: jandarmeriafcsbnordsjaellandghencea 

viewscnt
Articole similare