Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ce făcea Constantin Budescu în ziua în care Gigi Becali l-a anunţat că nu va mai juca la FCSB! Mijlocaşul a participat la tăierea porcului

FOTO | Ce făcea Constantin Budescu în ziua în care Gigi Becali l-a anunţat că nu va mai juca la FCSB! Mijlocaşul a participat la tăierea porculuigalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat luni că Budescu nu va mai juca la FCSB. Patronul nu este mulţumit de evoluţiile fostului jucător de la Astra.

Gigi Becali a decis să schimbe din nou politica clubului şi a anunţat că în iarnă va încerca să scape de câteva salarii mari. Becali îşi doreşte ca jucători tineri să joace mai multe şi va anunţa că vrea să scape de salariile mari pe care le are de plătit FCSB. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că îi va rezilia contractul lui Budescu după aproape 6 luni de la întoarcerea lui la echipă. 

În ziua în care Becali l-a anunţat că nu va mai juca la FCSB, Budescu a postat pe contul personal de Instgram două imagini de la tăierea porcului. Actuala înţelegere a mijlocaşului cu FCSB expiră în vara lui 2023.

FCSB este la 10 puncte de liderul CFR, iar şansele la titlu sunt tot mai mici. Becali vrea să rezilieze contractele lui Claudiu Keşeru şi Constantin Budescu, pentru a scăpa de salariile mari ale fotbaliştilor. Această decizie a venit după ce Becali a hotârât să restrângă bugetul, având în vedere că şansele la câştigarea campionatului sunt mici.

Gigi Becali a anunţat primii jucători care vor pleca de la FCSB

”I-am spus lui Budescu: ”ce bani vrei, ca să încheiem?”. Am vorbit şi cu Keşeru ca să încheiem. Am vorbit cu Budescu că nu ne certăm, dar eu spun că nu-mi convine, e salariu mare care...

De jucat nu mai joacă la noi. Vreau să restrâng iar. Fac altă strategie. Iau banii pe Man, pe Moruţan, pot să mai trăiesc încă doi ani, dar la revedere, nu mai dau bani de la mine din buzunar.

Nu mai are rost cu Keşeru, Restâng. Nu are rost. Pentru ce? Fac altă strategie. Să joace Ianis, Dumiter, Ianis Soica, "mamutul" (n.r. - Ivan Mamut). De ce să joace 20.000 pe lună şi nu 4.000 pe lună?”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsb-budescu-becali 

viewscnt
Articole similare