Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ce mai face Asiana Peng, marea speranţă a gimnasticii din România, care a părăsit cu scandal lotul naţional

FOTO | Ce mai face Asiana Peng, marea speranţă a gimnasticii din România, care a părăsit cu scandal lotul naţionalgalerie foto

Diverse

Comentarii

Asiana Peng, o fostă mare speranţă a gimnasticii din România, a ajuns la 20 de ani şi impresionează prin frumuseţea sa. Asiana este foarte activă pe reţelele de socializare, unde are mulţi fani. Născută din tată chinez şi mama româncă, fosta sportivă a trecut însă prin experienţe foarte neplăcute la lotul olimpic de gimnastică.

Când era doar o copilă, Asiana Peng a făcut parte din lotul olimpic al României şi era considerată o mare speranţă. Are zeci de medalii câştigate la competiţiile naţionale şi internaţionale, însă n-a mai reuşit să ajungă la Jocurile Olimpice, din cauza unui scandal izbucnit în 2015.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Atunci, Asiana a fost eliminată din lotul naţional de gimnastică. Atât mama ei, cât şi sportiva s-au plâns însă de tratamentul foarte dur la care erau supuse sportivele: ”Cât poţi să duci? Vorbeau urât, nu vă spun, că mă revolt iarăşi. Mă tot întrebam de ce eu, o mână de fată?, şi nu eram nici cea mai slabă din echipă, ori poate că eram, nu ştiu, dar de ce nu m-au trimis acasă? N-am găsit răspunsul la modul lor de comportamen... Îmi intrase în cap ideea să fug din cantonament, nu mai puteam îndura, dar îmi reveneam şi-mi spuneam că nu puteam lăsa totul baltă, dragostea pentru gimnastică învingea întotdeauna. 
Eram dărâmată psihic, şi fizic, dat tot m-am comportat onorabil. Aş fi vrut să vă spun o poveste frumoasă, dar nu am nicio amintire plăcută din acel lot de la Izvorani, poate doar o prietenie ciudată cu o ciupercă, în faţa căreia îmi vărsam năduful… De îndată ce am ajuns la Izvorani, am înţeles că nu mai sunt stăpână pe viaţa mea, că nu mai decid eu aproape în nicio problemă, că sunt a nimănui, o gimnastă fără drepturi, doar cu obligaţii: nu mai aveam părinţi, îi vedeam foarte rar şi nu aveam voie să le spun nimic, din ceea ce se întâmpla în sala de antrenament; nu mai aveam prieteni, pentru că îmi luau telefonul, îl controlau şi n-aveam nicio altă metodă de comunicare; nu mai aveam timpul meu, în care să fac ce vreau; iar alimentaţia lipsea, uneori, cu desăvârşire – aici am aflat că poţi să şi mori de foame, aici mi-am pierdut şi cunoştinţa, din lipsa hranei şi multe dintre noi ne-am lovit şi ne-am accidentat, pentru că eram ameţite de nemâncare”, a povestit Asiana Peng într-un interviu pentru Ilfov Sport. 
Între timp, Asiana Peng a ajuns la 20 de ani şi s-a transformat într-o domnişoară cu trăsături foarte apreciate. Între timp a participat şi la emisiunea Survivor România. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: asiana peng 

viewscnt
Articole similare