Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO Ce maşină conducea Florinel Coman, cu 165 de kilometri la oră, deşi nu are permis valabil în România + Detalii despre documentele false din Ucraina

FOTO Ce maşină conducea Florinel Coman, cu 165 de kilometri la oră, deşi nu are permis valabil în România + Detalii despre documentele false din Ucraina galerie foto

Superliga

Comentarii

Florinel Coman (22 de ani), starul FCSB, s-a ales cu dosar penal. Poliţia a oprit "perla" lui Gigi Becali pe autostradă, după ce a fost prins conducând cu viteză mare şi fără un permis de conducere valid.

Jucătorul lui Gigi Becali are o maşină demnă de invidiat. A fost prins pe A2 cu un Audi A7, cumpărat cu peste 70.000 de euro. Modelul este din 2021 şi atinge o viteză de 100 km/h în doar 6,5 secunde şi poate ajunge până la 250 km/h. 
Din primele informaţii se pare că Florinel avea un permis fals din Ucraina. ”Filiera” permiselor de conducere din Ucraina este una cunoscută în România. Mulţi români care nu sunt în stare să obţină permisul auto în ţara noastră apelează la acte false procurate din ţara vecină.”Observăm, într-adevăr, o tendinţă de creştere, însă nu doar a permiselor falsificate ci şi a altor documente auto. Am identificat documente false care proveneau din Ucraina, Republica Moldova, Cipru sau Italia”, declara subcomisarul Mihai Şoric, şeful Serviciului Rutier al Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi, citat de Adevărul. Potrivit aceleiaşi surse, costul pe care românii îl plătesc pentru a avea un permis auto fals de Ucraina este undeva între 600 şi 800 de euro.

CE A SPUS DINU DESPRE ISPRAVA LUI COMAN

Cornel Dinu (72 de ani) a reacţionat, în direct la Telekom Sport, la ştirea că lui Florinel Coman i-a fost întocmit dosar penal pentru că a fost prins de Poliţie în timp ce conducea pe autostradă cu viteză mare şi fără un permis valid de conducere. "Procurorul" e convins că nu e prima dată când Coman conduce în astfel de condiţii şi a spus că e "victima educaţiei de la FCSB.
 "E simplu, totul pleacă de la educaţie. Nu e exclus ca toată licitarea aceasta fictivă, e de 15 milioane, de 20 de milioane, să le fi luat şi minţile jucătorilor. Mie nu îmi vine să cred că acum s-a petrecut prima dată o astfel de întâmplare cu acest Coman, să conducă maşina fără carnet. Sunt convins că el merge de ceva timp, deci este o victimă a educaţiei care există acolo", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsbflorinel coman 

viewscnt
Articole similare