Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Ce pariu NEBUN a făcut Codin Maticiuc pentru meciul dintre Simona Halep şi Serena Williams! Câţi bani a riscat pe finala de la Wimbledon

FOTO | Ce pariu NEBUN a făcut Codin Maticiuc pentru meciul dintre Simona Halep şi Serena Williams! Câţi bani a riscat pe finala de la Wimbledongalerie foto

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep şi Serena Williams se întâlnesc în finala de la Wimbledon 2019. Sportiva din Statele Unite porneşte cu prima şansă la casele de pariuri, dar Codin Maticiuc, personaj cunoscut în lumea mondenă a Capitalei, are un scenariu nebun.

Codin Maticiuc a pariat pe un succes al Serenei Williams în primul set, dar pe o finală câştigată de Simona Halep. Cota pentru acest pariu este de 8,00, iar Maticiuc a mizat 500 de lei.

În cazul în care va câştiga, Codin se va alege cu suma de 4.000 de lei.

Simona Halep, locul 7 WTA, va juca sâmbătă, în premieră, în finala turneului de la Wimbledon. Adversara româncei va fi Serena Williams, numărul 10 mondial, care dacă se va impune va obţine titlul de grand slam cu numărul 24.

Serena Williams conduce cu scorul de 9-1 în întâlnirile directe cu Simona Halep. Ultima dată ele s-au întâlnit în optimile de finală ale Australian Open, în acest an, când americanca s-a impus scorul de 6-1, 4-6, 6-4. Aceasta a fost prima partidă dintre cele două după ce Serena Williams a devenit mamă, în septembrie 2017.

viewscnt
Articole similare