Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ce puteau face două staruri ale lui United pe bancă, în timp ce echipa pierdea cu Wolves: "O ruşine absolută!"

FOTO | Ce puteau face două staruri ale lui United pe bancă, în timp ce echipa pierdea cu Wolves: "O ruşine absolută!"galerie foto

Premier League

Comentarii

Manchester United a pierdut pe terenul lui Wolverhampton, scor 1-2, într-o partidă vitală în lupta pentru ocuparea unui loc de Champions League la finalul sezonului.

Trupa lui Ole Gunnar Solskjaer a început excelent meciul şi a descis scorul prin McTominay, în minutul 13, însă gazdele au revenit pe tabelă şi s-au impus prin golul lui Diogo Jota (25) şi autogolul lui Smalling (77).

O înfrângere dureroasă, în condiţiile în care United ocupă acum locul 5 în clasament, cu 61 de puncte, la egalitate cu Tottenham (locul 4) şi la două puncte în spatele lui Arsenal (locul 3), însă şi cu un meci în plus disputat.

Rezultatul nu i-a afectat însă pe toţi jucătorii "diavolilor", iar două dintre starurile lui United lăsate pe banca de rezerve - Marcos Rojo şi Sergio Romero - au fost surprinse într-o ipostază care nu le face cinste.



În secundele de final ale partidei, cei doi păreau să se distreze de minune, în timp ce colegii alergau cu disperare după golul egalizator.



Fanii au sesizat lipsa de implicare a celor doi şi au catalogat imaginile devenite virale drept o "ruşine absolută" pentru cel mai titrat club din Premier League.

"Trebuie puşi primii pe lista de transferuri!", "M-am săturat să-l aud pe Ed Woodward spunând că suntem cel mai bogat club din lume. Ne comportăm ca un club mic, avem mentalitatea unui club mic şi angajam jucători care ar trebui să fie la un club mic! Suntem o ruşine!", "Mi se face greaţă când văd că Romero şi Rojo găsesc amuzant să glumească în minutul 94 al meciului. A mai observat cineva asta!?", sunt doar câteva din opiniile dure lansate de fanii lui United pe reţelele de socializare după meci.
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: premier leaguemanchester unitedwolverhampton 

viewscnt
Articole similare