Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ce scrie pe cupa primită cadou de Arsene Wenger de la marii rivali Ferguson şi Mourinho, la ultimul meci pe Old Trafford

FOTO | Ce scrie pe cupa primită cadou de Arsene Wenger de la marii rivali Ferguson şi Mourinho, la ultimul meci pe Old Traffordgalerie foto

Premier League

Comentarii

Moment special petrecut înainte de confruntarea Manchester United - Arsenal, scor 2-1. Aflat la ultimul meci pe Old Trafford ca antrenor al lui Arsenal, francezul Arsene Wenger a fost omagiat de fanii "diavolilor", dar şi de doi dintre cei mai mari rivali ai săi în perioada petrecută pe banca tunarilor.

Sir Alex Ferguson şi Jose Mourinho au ţinut să-l felicite pe Wenger pentru întreaga carieră şi i-au oferit o cupă comemorativă înainte de meci.

Deşi au avut schimburi dure de replici de-a lungul anilor, Mourinho şi Wenger au uitat de rivalitate la acest meci şi s-au comportat exemplar, iar portughezul a părut sincer emoţionat de moment.



Presa din Anglia a publicat astăzi imagini cu trofeul primit de Wenger de la rivalii săi: o cupă cu emblema lui Manchester United pe ea şi un mesaj dedicat lui Wenger.

"Oferit lui Arsene Wenger de către Sir Alex Ferguson CBE şi Jose Mourinho, din partea clubului Manchester United pentru recunoaşterea contribuţiei şi a performanţelor obţinute la Arsenal între 1996 şi 2018", e mesajul inscripţionat pe cupa argintie.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: wengerfergusoncupamourinho 

viewscnt
Articole similare