Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cea mai fierbinte imagine din carantină. Soţia unui fotbalist celebru a făcut ravagii pe internet

FOTO | Cea mai fierbinte imagine din carantină. Soţia unui fotbalist celebru a făcut ravagii pe internet

Diverse

Comentarii

Nu toată lumea e deranjată de statul în casă. După ce în urmă cu doar două luni a plâns atunci când a lăsat Europa şi a mers să joace în campionatul american, acum Chicharito Hernandez are cu adevărat motive de bucurie.

În plină criză provocată de coronvirus, Sarah Kohan, soţia lui Chicharito Hernandez a "cucerit" internetul cu o fotografie incendiară. Sarah a renunţat aproape complet la haine şi s-a lăsa fotografiată de Chicharito, într-un moment în care era "însetată" de cultură.

"Atunci când e criză în lume, crează-ţi un spaţiu magic acasă!", a scris australianca alături de postarea care a strâns aproape 100.000 de likeuri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When the worlds in crisis create your own charmed life at home #stayhome 

A post shared by Sarah Kohan (@sarahkohan) on

Sarah nu e la prima ispravă de acest gen. E extrem de activă în această perioadă şi încearcă să-i facă pe urmăritorii ei să uite că sunt nevoiţi să stea în case. 

Sarah Kohan este o australiancă, născută la Sidney, dar cu origini româneşti. Fotomodel şi absolventă de drept, la Harvard, soţia lui Chicharito, se laudă cu faptul că este pe jumătate româncă. 

Chicharito a ajuns la LA Galaxy la finalul lunii ianuarie, de la Sevilla contra unei sume de 8,5 milioane de euro. A fost titular în ambele partide disputate de californieni până la oprirea noului sezon din MLS, din cauza pandemiei de coronavirus. 

Afla mai multe despre: sarah kohachicharito hernandez 

viewscnt
Articole similare