Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cea mai tare idee de marketing. Un club din Europa şi-a lansat un echipament ”covor persan!” Povestea este senzaţională :)

FOTO | Cea mai tare idee de marketing. Un club din Europa şi-a lansat un echipament ”covor persan!” Povestea este senzaţională :)

Campionate

Comentarii

Cei de la FK Rostov au atras atenţia internauţilor cu o idee genială de marketing. Fosta echipa a lui Andrei Prepeliţă a lansat un nou rând de echipament, care de această dată are modelul unui covor. Toată distracţia a început la meciul cu Yenisey, câştigat cu 4-0, în week-end.

Rostov a reuşit să-şi facă foarte multă publicitate după mişcare excelentă de marketing. Clubul a lansat al patrulea rând de echipament, care seamănă cu un covor, dar povestea din spatele acestei decizii este amuzantă. Duminică, la meciul Rostov - Yenisey, din etapa a patra din campionatul Rusiei, un suporter a venit cu un covor pe stadion.

Surprinzător chiar şi pentru el, forţele de ordine l-au lăsat să intre cu covorul în spate: ”Am decis să încerc, doar că aveam dubii că voi putea intra cu el în tribune. Într-un final am trecut controlul. Cei de la securitate m-au rugat să desfac covorul după care au zâmbit şi mi-au zis "Bun venit!" Deci, nu au fost probleme. Covorul te face să te simţi ca acasă, iar stadionul lui FC Rostov este pentru mine a doua casă", a spus Alexei, fanul care a readus la modă covorul persan.

Oficialii clubului au aflat povestea şi au anunţat că vor lansa un rând de echipament cu modelul de covor imprimat pe el, însă numai dacă postarea de pe Twitter adună cel puţin 500 de LIKE-uri. Amuzaţi, suporterii au adunat LIKE-urile cerute, astfel că Rostov a anunţat că a lansat noul echipament. Acesta costă aproximativ 34 de euro şi au existat peste 500 de precomenzi în primele ore.

Afla mai multe despre: fk rostovrusiaechipamentcovor persan 

viewscnt
Articole similare