Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cea mai tare ironie la adresa lui Ramos. Ce a putut posta Griezmann după câştigarea Supercupei Europei

FOTO | Cea mai tare ironie la adresa lui Ramos. Ce a putut posta Griezmann după câştigarea Supercupei Europeigalerie foto
Comentarii

Antoine Griezmann l-a ironizat pe căpitanul echipei Real Madrid, Sergio Ramos, după ce Atletico şi-a învins marea rivală şi a cucerit Supercupa Europei.

Atacantul francez, care şi-a trecut în cont cel de-al treilea trofeu din acest an, după Europa League şi Campionatul Mondial, a publicat o fotografie pe Instagram care a devenit virală. Griezmann a postat o imagine în care el joacă rolul regelui, iar fundaşul lui Real Madrid este un supus care îi aşază coroană pe cap.

Deţinătoarea Ligii Europa, Atletico Madrid, a câştigat, miercuri, la Tallinn, Supercupa Europei, după ce a învins, cu scorul de 4-2 (1-1, 2-2), după prelungiri, formaţia Real Madrid, câştigătoarea Ligii Campionilor. Real Madrid câştigase ultimele două ediţii ale Supercupei Europei. Atletico Madrid a mai câştigat trofeul în 2010 şi 2012, de fiecare dată în calitate de deţinătoare a Ligii Europa. De altfel, Atletico era ultima câştigătoare a Ligii Europa care se impusese în Supercupă, în 2012.

Afla mai multe despre: griezmannramossupercupa 

viewscnt
Articole similare