Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cel mai scump transfer al iernii a fost prezentat oficial la Manchester United

FOTO | Cel mai scump transfer al iernii a fost prezentat oficial la Manchester United
Comentarii

Manchester United a ajuns la un acord cu Sporting Lisabona pentru transferul mijlocaşului Bruno Fernandes, anunţă reputatul jurnalist Gianluca Di Marzio.

UPDATE | Manchester United şi-a prezentat noul jucător, pe Bruno Fernandes, cel mai scump transfer realizat în această iarnă.


UPDATE | Manchester United a anunţat că s-a înţeles cu Sporting Lisabona pentru transferul lui Bruno Fernandes. Mijlocaşul urmează să facă vizita medicală cu "diavolii". 


Conform ziaristului italian de la Sky Sports, cele două cluburi s-au înţeles pentru o sumă de transfer de 80 de milioane de euro, dintre care 25 de milioane de euro sub formă de bonusuri.

Mijlocaşul portughez este aşteptat, acum, să sosească la Manchester, acolo unde urmează să efectueze vizita medicală, vineri, şi să semneze contractul cu "diavolii".

 

 

Bruno Fernandes, de la Man United la Sporting, cel mai scump transfer al iernii

Bruno Fernandes devine, aşadar, cel mai scump fotbalist transferat în această iarnă, surclasându-l pe Dejan Kulusevski, transferat de de Juventus de la Parma, pentru 35 de milioane de euro.

În vârstă de 25 de ani, Bruno Fernandes ajunge, în cele din urmă, la Manchester United, club care îl doreşte încă de vara trecută, după evoluţiile impresionante avute în tricoul lui Sporting Lisabona. Portughezul a fost transferat de Sporting în vara anului 2017, de la Sampdoria, pentru aproximativ zece milioane de euro.

În ultimii doi ani şi jumătate, Bruno Fernandes a adunat 137 de prezenţe în tricoul formaţiei din capitala Portugaliei şi a reuşit 63 de goluri şi 52 de pase decisive.

  • 19 selecţii şi două goluri are Bruno Fernandes la naţionala Portugaliei
  • 60 de milioane de euro este cota fotbalistului transferat de Man United

Afla mai multe despre: bruno fernandes 

viewscnt
Articole similare