Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Cele mai triste zile pentru stelişti! Templul Fotbalului Românesc dispare! A început demolarea Stadionului Ghencea

FOTO | Cele mai triste zile pentru stelişti! Templul Fotbalului Românesc dispare! A început demolarea Stadionului Ghenceagalerie foto

FCSB

Suporterii stelişti vor avea parte de cele mai dificile momente, poate chiar mai grele decât separarea dintre FCSB şi CSA. Stadionul Ghencea urmează să fie demolat, iar lucrările au început deja.

Casa roş-albaştrilor, arena pe care au denumit-o ”Templu”, urmează să dispară. Au început lucrările pentru demolarea Stadionului Ghencea, iar Asociaţia Steliştilor 1947 a oferit primele imagini.

Demolarea stadionului a început cu stâlpii de nocturnă, iar apoi se va trece în zona tribunelor. Până în 2020, ar trebui să apară noul Stadion ”Steaua”, o arenă de ultimă generaţie.

Noua arenă va avea 30.500 de locuri şi o suprafaţă de 70.000 de metri pătraţi. Va avea în dotare patru vestiare, 24 de camere pentru cazarea sportivilor, un muzeu şi mai multe spaţii comerciale. Termenul de construcţie a stadionului din Ghencea este de 25 de luni.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta