Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cesc Fabregas s-a căsătorit cu iubita cu 12 ani mai în vârstă! Toată lumea bună a fotbalului, prezentă la petrecerea din Ibiza

FOTO | Cesc Fabregas s-a căsătorit cu iubita cu 12 ani mai în vârstă! Toată lumea bună a fotbalului, prezentă la petrecerea din Ibizagalerie foto

Diverse

Comentarii

Fotbalistul spaniol Cesc Fabregas (31 de ani) s-a căsătorit, marţi, cu Daniella Semaan (43 de ani), în cadrul unui eveniment organizat la Ibiza, la care au luat parte vedete importante din lumea fotbalului.

Lionel Messi, Carles Puyol, John Terry, Thierry Henry sau Luis Suarez sunt doar câteva din numele mari care au participat la eveniment.

Cesc şi Daniela şi-au unit oficial destinele în luna mai a acestui an, însă au aşteptat până în vară pentru a organiza petrecerea la care au luat parte aproape toţi colegii lui Fabregas de la Chelsea, dar şi foşti colegi de la Arsenal sau Barcelona.



Fără îndoială, cel mai cunoscut invitat a fost Lionel Messi, care a venit la eveniment alături de soţia sa Antonella Roccuzzo, una din cele mai bune prietene ale Daniellei Semaan.



Originară din Liban, Daniella este cu 12 ani mai în vârstă decât starul lui Chelsea. Cei doi s-au cunoscut în 2010, într-un club din Londra, când Fabregas juca pentru Arsenal. Deşi are 43 de ani şi cinci copii (doi dintr-o relaţie mai veche), Daniella Semaan e consideată una dintre cele mai frumoase iubite de fotbalişti din Anglia.

GALERIE FOTO

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fabregasdaniella semaannuntamessisuarez 

viewscnt
Articole similare