Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | ”Chiar nu era cazul, Cristiano!” Gestul incredibil făcut de Ronaldo după ce avionul în care se afla Sala s-a prăbuşit

FOTO | ”Chiar nu era cazul, Cristiano!” Gestul incredibil făcut de Ronaldo după ce avionul în care se afla Sala s-a prăbuşitgalerie foto

Campionate

Comentarii

Cristiano Ronaldo a reuşit să-şi atragă o mulţime de critici după ce şi-a făcut un selfie în avionul său. Gary Lineker este unul dintre cei care i-au atras atenţia că nu şi-a găsit un moment bun pentru aşa ceva, după ce avionul în care se afla Emiliano Sala s-a prăbuşit.

Cristiano Ronaldo a fost ieri în Spania, unde s-a prezentat în faţa judecătorilor în dosarul în care este acuzat pentru evaziune fiscală. Portughezul şi-a aflat şi sentinţa: amendă de aproape 19 milioane de euro şi 23 de luni de închisoare cu suspendare. Pe drumul spre Torino, zâmbăreţ, Cristiano Ronaldo şi-a făcut o poză în avionul care-i aparţine.



Însă momentul ales n-a fost dintre cele mai fericite. Suporterii, dar şi Gary Lineker l-au criticat pentru faptul că o asemenea imagine este nepotrivită în contextul în care avionul în care se afla fotbalistul Emiliano Sala s-a prăbuşit.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cristiano ronaldogary linekeremiliano sala 

viewscnt
Articole similare