Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Chiricheş şi Pintilii i-au vizitat pe tricolori la antrenament

FOTO | Chiricheş şi Pintilii i-au vizitat pe tricolori la antrenamentgalerie foto
Comentarii

Jucătorii primei reprezentative s-au antrenat luni seara pe terenul 2 al Centrului Naţional de Fotbal Mogoşoaia, scrie site-ul oficial al FRF.

21 de tricolori s-au pregătit timp de aproximativ o oră alături de staff-ul condus de Cosmin Contra. Au lipsit doar Ciprian Tătăruşanu şi Adrian Stoian, care s-au alăturat lotului ulterior. De asemenea, nu a fost prezent nici Constantin Budescu, indisponibil pentru partidele cu Lituania şi Serbia.

La şedinţa de pregătire şi-a făcut prezenţa şi căpitanul echipei naţionale, Vlad Chiricheş, alături de Mihai Pintilii. Ambii s-au accidentat în partida România – Muntenegru din septembrie şi nu pot face parte din lotul tricolorilor pentru restul jocurilor din Liga Naţiunilor. Aceştia s-au salutat cu selecţionerul şi ceilalţi tricolori, cărora le-au transmis încurajări înaintea partidelor de joi şi duminică.

Marţi, tricolorii decolează spre Vilnius, acolo unde joi, 11 octombrie, de la ora 21:45, pe stadionul LFF, vor întâlni selecţionata Lituaniei.

Cel de-al doilea joc este programat duminică, 14 octombrie, de la ora 16:00, pe Arena Naţională, în faţa Serbiei, echipă căreia România i-a fost egală, 2-2, la Belgrad, în septembrie.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: echipa nationala 

viewscnt
Articole similare