Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cine îl consolează pe Szczesny după înfrângerea de aseară? Marina are grijă de portarul polonez al lui Juve

FOTO | Cine îl consolează pe Szczesny după înfrângerea de aseară? Marina are grijă de portarul polonez al lui Juve galerie foto

Inedit

Comentarii

Marina Luczenko este partenera de viaţă a lui Wojciech Szczesny. Cei doi tocmai au devenit părinţi în vara acestui an, iar după plecarea lui Boffon, polonezul a devenit titular în poarta torinezilor.

La 28 de ani, Wojciech Szczesny este un om împlinit. A ajuns să apere poarta uneia dintre favoritele la trofeu în Champions League, iar acasă are mediul favorabil pentru a se concentra doar la fotbal. Secretul goalkeeperului este soţia sa, Marina Luczenko, o cântăraţă cunoscută în Polonia. Nici partenerul ei nu este mai prejos, o ajută cu versuri pentru piesele sale. Ba mai mult, la una dintre melodiile de pe ultimul album, portarul cântă la pian şi chitară.

Acum însă, Marina a luat o pauză de la înregistrări. A devenit mămică în vara acestui an. A dat naştere unui băieţel pe nume Liam. Cei doi sunt căsătoriţi din 2016, iar cererea a venit la petrecerea aniversară a lui Wojciech din acel an. Marina, care este de fapt ucraineancă, a acceptat-o, iar nunta a fost una de poveste. În vârstă de 29 de ani, partenera polonezului s-a mutat împreună cu acesta la Torino în urmă cu un an, după ce portarul a dat curs ofertei lui Juventus.

Marina i-a fost alături însă şi în perioda în care Szczesny a evoluat pentru Arsenal. Proaspăta mămica este acum cunoscută de toţi fotbaliştii lui Juventus. S-a pozat alături de Ronaldo, iar fotografiile postate pe contul său de Instagram strâng multe likeuri. Are 571.000 de followeri.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: marina luczenkowojciech szczesnyjuventus 

viewscnt
Articole similare