Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cine îl va susţine pe Firmino în finala Champions League! Ea îi ţine pumnii să câştige primul trofeu din carieră

FOTO | Cine îl va susţine pe Firmino în finala Champions League! Ea îi ţine pumnii să câştige primul trofeu din carierăgalerie foto

Special

Comentarii

Larissa Pereira este partenera de viaţă a lui Roberto Firmino din 2014 iar cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Soţia brazialianului va fi alături de atacant pentru a sparge ghinionul de până acum.

Larissa Perreira şi Roberto Firmino s-au cunoscut în urmă cu cinci ani pe când fotbalistul evolua pentru nemţii de la Hoffenheim. A fost dragoste la prima vedere şi nu a durat mult până când cei doi s-au afişat împreună.

Din acel moment notorietatea Larissei a crescut enorm iar în acest moment tânăra are mai bine de 150.000 de urmăritori pe reţelele sociale. Iar cuplul postează mereu fotografii din excursiile exotice de care are parte atunci când fotbalistul nu este la club sau la naţionala Braziliei. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu doi ani în Brazilia şi au împreună două fete, Valentina şi Bella.

Mai mult ca sigur, Larissa îl va însoţi pe atacant pe Wanda Metropolitano la finala Champions League dintre Liverpool şi Tottenham. Iar Firmino ar putea fi pe teren după ce a început antrenamentele normale. Vârful suferise o accidentare iar ultimul meci jucat a fost turul semifinalelor Ligii, împotriva Barcelonei, pe 1 mai.

Sud-americanul poate câştiga primul trofeu al carierei după ce până acum a avut parte de cinci locuri 2! A fost vicecampion în Premier League şi Brazilia şi finalist al Champions League, Europa League şi al Cupei Ligii Angliei.  

 Galerie foto

Afla mai multe despre: firminolarissa pereiratrofeuchampions league 

viewscnt
Articole similare