Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Cine sunt cei 3 jucători interesanţi care în vară vin sigur la FCSB. Unul dintre ei deţine un record greu de doborât

FOTO | Cine sunt cei 3 jucători interesanţi care în vară vin sigur la FCSB. Unul dintre ei deţine un record greu de doborâtgalerie foto

Liga 1

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că, în vară, va face 4-5 transferuri, care să ajute echipe în sezonul viitor. Printre alţii, la FCSB vor veni în vară 3 tineri foarte interesanţi, pe care FCSB i-a împrumutat la alte echipe.

Gigi Becali este decis să întărească echipa în vară. Patronul FCSB spune că este dispus să aducă 4-5 jucători, dintre care unul va fi un fundaş central şi unul atacant. Ceilalţi jucători pe care vrea să-i transfere sunt tineri de perspectivă, pe care să-i crească şi să-i revândă pe sume importante.

Tot în această vară vor veni şi alţi 3 tineri jucători interesanţi. Este vorba despre 3 fotbalişti pe care FCSB a ales să-i împrumute la alte cluburi, unde au primit mai multe şanse de a juca.

Cine sunt cei 3 tineri jucători care vin din vară la FCSB

În ultimii ani, Gigi Becali a decis să investească masiv în jucători tineri. Pe de-o parte, patronul FCSB a construit o academie care deja a început să producă. Pe de altă parte, a transferat tineri jucători crescuţi de alte echipe.

Ulterior, pe unii dintre aceştia i-a împrumutat la alte cluburi, care le-au dat mai multe şanse să joace şi să se dezvolte. 3 dintre cei mai interesanţi tineri pe care FCSB îi are sub contract sunt Ovidiu Horsia, Ianis Stoica şi Cristian Dumitru.

Împrumuturile acestora vor expira la finalul acestui sezon şi cei 3 vor reveni la FCSB, club de care aparţin. N-ar fi exclus ca ei să fie păstraţi în lotul pentru sezonul viitor, mai ales că FCSB n-a avut prea multe soluţii la dispoziţie, în acest final de sezon.

Ovidiu Horşia, 20 de ani

Mijlocaş dreapta de meserie, Horşia este considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători pe care FCSB îi are sub contract. Poate evolua şi ca mijlocaş ofensiv şi în acest sezon a fost împrumutat la Gaz Metan.

În acest sezon, Horşia a adunat 24 de prezenţe, 2 goluri şi 3 assist-uri. Pe transfermarkt.com este cotat la 400.000 de euro.

Ianis Stoica, 18 ani

Fiul lui Pompiliu Stoica, Ianis este atacant şi este considerat un mare talent al generaţiei sale. În 2017, Ianis Stoica a fost dorit la academia lui Bayern Munchen, însă tânărul jucător a ales să continue la FCSB.

Ianis Stoica este cel mai tânăr marcator din istoria FCSB-ului, record stabilit în octombrie 2017, în Cupa României, într-o victorie cu 6-1 în faţa celor de la Sănătatea Cluj. Ianis Stoica avea atunci doar 14 ani.

În acest sezon, Ianis Stoica a fost împrumutat la CSM Slatina, în Liga 2, unde a avut 24 de apariţii, 7 goluri şi 5 assist-uri. Pe transfermarkt.com este cotat la 150.000 de euro.

Cristian Dumitru, 19 ani

Este un alt pariu al conducerii FCSB-ului. Cristian Dumitru poate juca pe toate posturile din atac, însă poziţia preferată este cea de ”aripă” stânga.

În acest sezon, jucătorul în vârstă de 19 ani a fost împrumutat la FC Argeş, unde a avut 27 de apariţii, 3 goluri şi un assist. Pe transfermarkt.com este cotat la 300.000 de euro.

viewscnt
Articole similare