Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Clipe de coşmar pentru un internaţional englez. A fost bătut măr de şase indivizi la ieşirea dintr-un club

FOTO | Clipe de coşmar pentru un internaţional englez. A fost bătut măr de şase indivizi la ieşirea dintr-un clubgalerie foto

Premier League

Comentarii

În vârstă de 29 de ani, Danny Drinkwater, jucător care aparţine de Chelsea, dar care în acest sezon evoluează sub formă de împrumut, la Barnley, a primit o bătaie soră cu moartea într-un club din Manchester. Şase indivizi s-au năpustit asupra mijlocaşului, care, în urma atacului a suferit o accidentare la genunchi.

Scandalul în care a fost implicat Danny Drinkwater a pornit după ce mijlocaşul englez s-a dat la prietena unui alt fotbalist, pe nume Kgosi Ntlhe, care evoluează la Scunthorpe United.

 

Bodyguarzii clubului l-au scos afară din club pe Drinkwater, dar acolo, fostul campion al Angliei cu Leicester, a fost aşteptat de alţi şase bărbaţi, care l-au lovit cu o telescopică şi i-au atacat una dintre glezne, reuşind astfel să îl accidenteze.

"<<Rupeţi-i piciorul!>>, i-am auzit strigând. Ştiau că este un fotbalist din Premier League şi că aşa îşi câştigă existenţa. Era sângă peste tot. A fost o adevărată nebunie", a declarat pentru The Sun un martor ocular.

Ca urmare a acestui incident, Danny Drinkwater s-a ales cu ligamentele gleznei distruse, ochi umflaţi, vânătăi pe faţă şi pe corp şi va astfel va lipsi o lună de pe gazon.

viewscnt
Articole similare
Vlad Chiriches si Razvan Marin, adversari in derby-ul romanilor din Serie A. Cum s-au descurcat...