Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Clipe de spaimă în Liga 2. Un jucător al Farului s-a lovit la cap şi a rămas inconştient pe gazon

FOTO | Clipe de spaimă în Liga 2. Un jucător al Farului s-a lovit la cap şi a rămas inconştient pe gazongalerie foto

Liga 2

Comentarii

Fundaşul echipei Farul, Kwadwo Twumasi, a suferit o accidentare teribilă în meciul cu Dacia Unirea Brăila, disputat sâmbătă în Liga 2.

Fotbalistul american de origine ghaneză s-a lovit cap în cap cu Hamza Ben Abda şi a rămas întins pe teren. Jucătorul Farului a părut inconştient preţ de câteva secunde şi a fost luat cu ambulanţa şi dus la spital.

Click aici pentru a vedea imagini de la faţa locului

"Să sperăm că totul este în regula cu jucătorul nostru şi să auzim veşti bune de la medici. Vă vom ţine la curent cu ultimele informaţii privind starea lui Twumasi Yeboah", a transmis clubul Farul Constanţa, prin intermediul unui comunicat publicat pe Facebook.

Potrivit primelor informaţii, Twumasi ar avea dureri mari la coloana cervicală, dar este conştient şi a comunicat cu medicii, anunţă Gazeta Sporturilor.

"Este stabil, nu par să fie probleme, dar acuză în continuare dureri cervicale. Va face un examen tomograf. Sperăm să nu fie vorba de o fisură la coloană", a spus Marcel Lică, preşedintele Farului, citat de sursa amintită.

În vârstă de 24 de ani, Kwadwo Twumasi joacă la Farul din vară, atunci când a fost adus de la Kalonji Soccer Academy.

Farul Constanţa a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 2-0, pe Dacia Unirea Brăila, în cadrul etapei a 18-a din Liga 2, graţie golurilor înscrise de Georgian Păun (11) şi Momodou Jallow (61).

 Galerie foto

Afla mai multe despre: twumasiliga 2farul 

viewscnt
Articole similare