Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Componentele echipei naţionale de tenis de masă, apariţie sclipitoare: ”O imagine a unor fete superbe”

FOTO | Componentele echipei naţionale de tenis de masă, apariţie sclipitoare: ”O imagine a unor fete superbe”galerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Componentele echipei naţionale de tenis de masă s-au relaxat într-un mod inedit înaintea Campionatelor Europene pe echipe de la Nantes, acolo unde au de apărat titlul continental

Fetele au lăsat la o parte tenişii, pantalonii scurţi şi tricourile sport şi au impresionat pe toată lumea cu o schimbare radicală!

Eliza Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean au îmbrăcat ţinute glamour, ultrafeminine şi extrem de preţioase. Totul pentru o şedinţă foto luxury la care au mai participat şi Andreea Dragoman, băieţii din lotul naţional, antrenorii care-i conduc la turneele finale, dar şi cel mai frumos cuplul din fruntea unei federaţii sportive româneşti, Beatrice şi Cristi Romanescu.

”Când eşti sportiv de înaltă performanţă şi stai sute de ore în echipament, cumva se creează o imagine, care în realitate este uşor diferită. Eu asta am vrut să arătăm, o imagine a unor fete superbe şi băieţi excepţionali, a unor oameni frumoşi la propriu şi la figurat” – Beatrice Romanescu, manager Federaţia Română de Tenis de Masă.

”Toţi suntem obişnuiţi să le vedem în trening, dar acum am avut ocazia să le descoperim altfel pe sportive,  avem cele mai frumoase fete. Sigur am urca pe podium dacă ar fi vorba de vreun concurs de frumuseţe în tenisul de masă” – Cristi Romanescu, preşedinte Federaţia Română de Tenis de Masă.

Campioanele europene, adevărate dive la şedinţa foto

Cu toate că  gândul lor a mai zburat la competiţia de la Nantes, jucătoarele de tenis de masă din lotul naţional al României şi-au intrat perfect în rolul de femei fatale pe care l-au avut la şedinţa foto. Au recunoscut că nu-i deloc uşor să pozezi şi au mărturisit că n-ar renunţa la sport pentru modelling. 

Apoi, Samara şi Szocs au creat cea mai frumoasă imagine: au schimbat câteva mingii îmbrăcate în rochii mulate şi tocuri extrem de înalte.

”Nu aş putea apărea la competiţii pe tocuri, mi-aş rupe gleznele. Este foarte frumos  să te îmbraci elegant, atunci când ai ocazia” – Bernadette Szocs, componentă a lotului naţional de tenis de masă.

”Îmi place foarte mult acest stil vestimentar, însă zona mea de confort este la masa de joc. Este bine că ne văd oamenii şi altfel, nu doar în şort, tricou şi adidaşi. Dacă ar exista concursuri de frumuseşe, cu siguranţă am ieşi pe primul loc” - Eliza Samara, componentă a lotului naţional de tenis de masă.

”Ne simţim foarte bine, suntem ca prinţesele din basme. Este greu să pozezi, nu este deloc uşor să stai 10-12 ore la un shooting, dar nouă ne place”- Daniela Dodean, componentă a lotului naţional de tenis de masă.

GALERIE FOTO

 Galerie foto

Afla mai multe despre: tenis de masa 

viewscnt
Articole similare