Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Coşmar fără sfârşit pentru Karius! Fanii lui Beşiktaş s-au răzbunat pe superba iubită a portarului. Cum şi-a găsit maşina în parcare

FOTO | Coşmar fără sfârşit pentru Karius! Fanii lui Beşiktaş s-au răzbunat pe superba iubită a portarului. Cum şi-a găsit maşina în parcaregalerie foto

Campionate

Comentarii

Loris Karius (25 de ani) pare să trăiască un coşmar fără sfârşit după gafele comise în urmă cu un an, în finala Ligii Campionilor 2018, pierdută de Liverpool în faţa lui Real Madrid, scor 1-3.

Plecat la Beşiktaş sub formă de împrumut, germanul spera să-şi găsească liniştea, însă nu a trecut mult timp şi a intrat în gura fanilor turci.



Neumlţumiţi de gafele lui Karius, turcii au luat în calcul întreruperea împrumutului de la Liverpool, iar fanii l-au scos vinovat pentru ratarea titlului.



La finalul sezonului, suporterii turci au dus protestele la un alt nivel şi au trecut la acţiune: i-au vandalizat maşina superbei iubite a lui Karius, fotomodelul Sophia Thomalla (29 de ani).

GALERIE FOTO - Ea e Sophia Thomalla, iubita lui Loris Karius

Au scris cuvântul "Loser" (trad. pierzător) pe portierele maşinii de lux, iar Sophioa a publicat imaginea pe reţelele de socializare, comentând sarcasti: "Clasă!"


 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: kariusliverpoolbesiktas,  

viewscnt
Articole similare