Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cristina Neagu rămâne încrezătoare: ”Simt că lucrurile merg în direcţia bună”

FOTO | Cristina Neagu rămâne încrezătoare: ”Simt că lucrurile merg în direcţia bună”galerie foto

Handbal

Comentarii

Deşi acum traversează o perioadă extrem de dificilă, cu durereri cumplite, Cristina Neagu le promite fanilor că va reveni mult mai puternică pe teren.

Pentru a micşora perioada în care nu va putea evolua – minimum şase, şapte luni - Cristina petrece zilnic peste patru ore la o clinică specializată în recuperare sportivă. Cum nici un sacrificiu nu e prea mare, liderul echipei naţionale a României spune că face tot ce este nevoie pentru a fi aptă de joc.

”Este o perioadă grea, dar muncesc mult, zi de zi şi ştiu că voi reveni şi mai puternică. Contează foarte mult faptul că am un psihic tare, ştiu că vor urma şi zile mai rele, zile mai bune, dar vor trece toate. Simt că lucrurile merg în direcţia bună”, a spus Cristina Neagu.

Cristina mărturiseşte că nu a vrut să vadă imaginile cu accidentarea urâtă pe care a suferit-o în timpul meciului cu Ungaria, de la Euro, dar a descris ce a simţit în momentele în care genunchiul ”i-a fugit” şi a realizat că este vorba despre o problemă foarte serioasă.

”Nu am dorit să mă uit la reluări la televizor, dar în primele zile după operaţie nu puteam scăpa de acele imagini din timpul jocului, îmi tot veneau în minte... M-a durut foarte tare, ştiu exact ce am simţit şi ce s-a văzut la televizor. M-am speriat tare, am ţipat de durere, apoi am început să plâng pentru că mi-am dat seama că mi-am rupt ligamentul”, a mai Cristina Neagu.

”Îmi dau seama că le lipsesc fetelor...Îmi doresc foarte tare să mergem cât mai departe în Liga Campionilor. Voi fi mereu alături de ele şi le voi susţine” - Cristina Neagu.

GALERIE FOTO

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cristina neaguhandbalhandbal feminin 

viewscnt
Articole similare