Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Cu două luni înainte de meciul Islanda - România, din play-off-ul Ligii Naţiunilor, gazonul de la Reykjavik arată foarte rău. Se mută partida?

FOTO | Cu două luni înainte de meciul Islanda - România, din play-off-ul Ligii Naţiunilor, gazonul de la Reykjavik arată foarte rău. Se mută partida?

Echipa națională

Comentarii

România trebuie să joace semifinala play-off-ului Ligii Naţiunilor pe 26 martie, contra Islandei la Reykjavik, dar gazonul de pe stadionul unde este programată partida arată foarte rău. Nordicii insistă ca meciul să se joace pe cel mai mare stadion al ţării.

Islandezii fac eforturi pentru a curăţa gazonul pentru ca suprafaţa de joc să arate cât mai bine la meciul cu România, din semifinala play-off-ului Ligii Naţiunilor. Până acum, eforturile lor au fost în zadar din cauza vremii rele. Gazonul arată rău, iar posibilitatea mutării partidei ar putea fi luată în calcul.

În Islanda, în martie nu s-a jucat niciodată fotbal pe iarbă naturală, dar organizatorii insistă ca acum partida să se joace pe cel mai mare stadion al ţări, Laugardalsvollur, de 15.000 de locuri. În acea perioadă a anului, în Islanda se înregistreaza între -2 şi 4 grade Celsius.

Jurnaliştii islandezi au publicat imagini de pe stadionul din Reykjavik, iar semnele nu par a fi deloc bune.

— Knattspyrnusambandið (@footballiceland) January 19, 2020

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe