Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cu sânii la vedere pe Instagram! Iubita celui mai curtat fotbalist argentinian a sfidat orice regulă a bunului simţ

FOTO | Cu sânii la vedere pe Instagram! Iubita celui mai curtat fotbalist argentinian a sfidat orice regulă a bunului simţgalerie foto

Diverse

Comentarii

Agustina Gandolfo (25 de ani) a pus Instagramul pe jar. Iubita lui Lautaro Martinez a postat o fotografie indecentă prin care contestă politica de cenzură a renumitei reţele de socializare.

Instagram nu le permite femeilor să posteze fotografii în care li se văd sânii sau sfârcurile. În consecinţă, Agustina Gandolfo a postat o fotografie în care i se vede doar partea inferioară a unui sân, cenzurată de asemenea şi aceasta. Imaginea a fost însoţită de următorul mesaj: „Ups! Iar am făcut-o”.

Controversata fotografiei a Agustinei a fost realizată pe terasa casei pe care o împarte cu iubitul ei, Lautaro Martinez, fotbalist la Inter Milano şi care este curtat intens de FC Barcelona. Pe perioada carantinei, respectiva terasă a fost locul preferat de photo shooting al tinerei argentinience. 

Această modalitate de pozare, „underboob”, este un trend care a devenit faimos după ce a fost promovat şi de vedete precum Lady Gaga sau Rihanna. El constă în a arăta partea inferioară a sânului, fără a dezvălui însă sfârcul.

Iubita lui Lautaro Martinez şi-a făcut în 2015 contul de Instagram, iar de atunci şi până în prezent a adunat peste 600 de mii de urmăritori.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: agustina gandolfointerlautaro martinez 

viewscnt
Articole similare