Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO. Cum a fost PEDEPSIT Andone de antrenorul lui Deportivo după bătaia cu Arribas!

FOTO. Cum a fost PEDEPSIT Andone de antrenorul lui Deportivo după bătaia cu Arribas!galerie foto

Stranieri

Comentarii

Atacantul Florin Andone a avut un conflict cu un coechipier, Alejandro Arribas, la antrenamentul de luni al echipei Deportivo La Coruna.

UPDATE. Cristóbal Parralo, antrenorul lui Deportivo, i-a pedepsit pe Florin Andone şi pe  Alejandro Arribas după bătaia dintre cei doi. Mai exact, tehnicianul i-a pus să se antreneze împreună, separaţi de restul echipei.

Antrenorul Cristóbal Parralo a fost nevoit să întrerupă şedinţa de pregătire, după ce, în urma unui contact mai dur, Andone şi Arribas au început să se ia la bătaie, fiind nevoie de intervenţia altor jucători pentru a-i despărţi. Presa spaniolă notează că Arribas a fost protagonistul unui incident similar şi cu Luisinho, în urmă cu mai mulţi ani, tot la un antrenament.

Adrian Lopez spune că e aşa ceva este normal la Deportivo din cauza tensiunii lipsei de rezultate. Totuşi, Lopez cere unitate pentru ca Deportivo să iasă din zona fierbinte a clasamentului.

"Vestiarul e ok, asta se întâmpla pentru că ne dorim să câştigăm meciuri şi să urcăm în clasament. Trebuie să fim uniţi pentru asta. Faze încinse la antrenamente sunt normale, sar scântei uneori, nu trebuie să îi dăm aşa mare importanţă", a spus Adrian Lopez.

Afla mai multe despre: andonereactieprimadeportivo 

viewscnt
Articole similare