Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cum a fost surprins Eden Hazard în Spania! S-a fotografiat deja cu tricoul viitoarei echipe

FOTO | Cum a fost surprins Eden Hazard în Spania! S-a fotografiat deja cu tricoul viitoarei echipegalerie foto

Campionate

Comentarii

Cotidianul brtanic Daily Mirror publica astăzi imagini cu Eden Hazard aflat în vacanţă în Spania, imediat după ce a jucat, foarte probabil, ultimul său meci în tricoul lui Chelsea: finala Europa League, câştigată în faţa lui Arsenal.

Aflat la Marbella, Hazard a acceptat să se fotografieze alături de un fan, în timp ce ţinea tricoul lui Real Madrid în mână, semn că mutarea sa la gruparea galactică e ca şi rezolvată.

Confonform sursei citate, Hazard şi-a pus şi autograful pe tricoul respectiv, oferit de ospătarul unei terase aflată în zona în care starul belgian se relaxa.

Bărbatul a glumit cu Hazard şi l-a întrebat pe acesta dacă nu vrea să semneze cu Barcelona în loc de Real, iar răspunsul mijlocaşului a fost unul sec: "Nu", notează Daily Mirror.



"Cred că e un meci de adio, dar în fotbal nu ştii niciodată! Ne vom decide în câteva zile. Poate e timpul pentru o nouă provocare. Visul meu a fost să joc în Premier League şi am făcut-o pentru unul din cele mai mari cluburi", a spus Hazard, după finala câştigată cu Arsenal.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: hazardchelseareal madrid 

viewscnt
Articole similare