Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Cum arată acum Consuelo, fosta soţie a lui Adi Mutu. SURPRIZĂ URIAŞĂ | Cu ce se ocupă în prezent

FOTO | Cum arată acum Consuelo, fosta soţie a lui Adi Mutu. SURPRIZĂ URIAŞĂ | Cu ce se ocupă în prezentgalerie foto

Diverse

Comentarii

Consuelo Matos Gomez, fosta soţie a lui Adrian Mutu, se bucură de o viaţă liniştită, are o afacere şi iese în continuare în evidenţă prin felul în care arată.

Adrian Mutu a dezvăluit că divorţul de Consuelo l-a costat destul de scump şi a fost nevoit să-şi vândă casa pe care o deţinea în Miami: ”Povestea cu Chelsea e încheiată de mult. Casa de la Miami nu am vândut-o să dau banii lui Chelsea... Eu nu i-am despăgubit deloc. Casa s-a vândut pentru că am divorţat de Consuelo. Am făcut partajul”, a dezvăluit Mutu pentru GSP.

Cei doi au fost căsătoriţi între 2005 şi 2013 şi au împreună două fetiţie, pe Adriana şi Maya. După divorţ, Consuleo s-a retras în ţara natală, Republica Dominicană, unde şi-a deschis şi o agenţie imobiliară. Frumoasa latino-americană vinde case într-un complex de lux şi preţul unei asemenea locuinţe se învârte în jurul a un milion de dolari.

Consuelo duce o viaţă liniştită alăturii de fiicele sale şi arată în continuare foarte bine.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe