Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cum arată acum Larissa Riquelme, vedetă de la CM 2010. Tânăra a trecut printr-un coşmar

FOTO | Cum arată acum Larissa Riquelme, vedetă de la CM 2010. Tânăra a trecut printr-un coşmargalerie foto

Diverse

Comentarii

Larissa Riquelme, cea care a ajuns celebră în timpul Cupei Mondiale Africa de Sud 2010, a depus o plângere la poliţie după ce a primit ameninţări cu moartea de pe un cont fals de Facebook. În vârstă de 36 de ani, Larissa Riquelme rămâne una dintre cele mai cunoscute femei din America de Sud.

Actriţă şi model, Larissa Riquelme şi-a atins momentul de glorie în timpul Cupei Mondiale din 2010. Atunci, a devenit celebră după ce o fotografie cu ea, în timp ce-şi ţinea telefonul între sâni, a făcut înconjurul planetei.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Larissa Riquelme a devenit astfel cea mai cunoscută suporteră a naţionalei Paraguayului şi în timpul Cupei Mondiale din Africa de Sud s-a bucurat de multă expunere. Acum, ajunsă la 36 de ani, frumoasa actriţă din Paraguay a trecut printr-un adevărat coşmar, după ce a fost ameninţată cu moartea.

Cea mai face Larissa Riquelme, vedeta de la CM 2010. A primit ameninţări cu moartea

Popularitatea pe care Larissa Riquelme a dobândit-o în timpul Cupei Mondiale 2010 a transformat-o în cel mai plătit model din Paraguay. Ea este, de asemenea, urmărită pe reţelele de socializare de fani din toată lumea. În prezent, tânăra are nu mai puţin de 1,6 milioane de fani pe Instagram.

Însă această popularitate îi aduce şi momente mai puţin plăcute. Un cont fals de Facebook a publicat o ştire care a anunţat că Larissa Riquelme a murit. Tânăra a interpretat mesajul ca o ameninţare cu moartea şi a depus o plângere la poliţie:

”Am nevoie de sprijinul oamenilor din domeniul criminalităţii informatice pentru a investiga acest fapt şi pe oamenii care publică acest lucru. Chiar nu au respect”, a scris Larissa pe conturile sale de socializare.

Tânăra în vârstă de 36 de ani a publicat şi numele contului care a postat anunţul despre moartea sa: Tomas Palma. Aici a apărut un anunţ prin care fanii erau informaţi că Larissa Riquelme a suferit un infarct.

”Lumea se îmbracă în doliu după moartea tragică a eternei figuri Larissa Riquelme. Acest lucru s-a întâmplat în urmă cu câteva minute, după ce nu a putut depăşi un infarct”, a fost anunţul postat pe acel cont de Facebook.

Cine este, ce mai face şi cum arată acum Larissa Riquelme

În 2010, Larissa Riquelme avea 25 de ani şi era un model popular în Paraguay. La nivel internaţional nu se bucura însă de prea multă faină. A dobândit-o totuşi în timpul Cupei Mondiale din 2010, în timpul unui meci între Paraguay şi Slovacia.

Atunci, Larissa a fost fotografiată îmbracătă într-o bluză în culorile ţării sale, care avea un decolteu generos, în care îşi ţinea telefonul mobil. De fapt, fotografia făcea parte dintr-o acţiune de promovare a mărcii Nokia, însă ea a făcut înconjurul lumii.

După acea imagine, Larissa a fost tot mai mult în centrul atenţiei şi a anunţat că va alerga goală pe străzile din Asunscion dacă Paraguay va câştiga Cupa Mondială. Paraguay a fost atunci una dintre revelaţiile turneului şi s-a oprit în sferturile competiţiei, după ce a fost învinsă cu 1-0 de Spania.

Ulterir, publicaţia Marca a numit-o ”World Cup's Girlfriend” şi a primit mai multe contracte importante. Printre altele, a pozat în Playboy Brazilia, dar a colaborat şi cu alte branduri cunoscute.

Acum, ajunsă la 36 de ani, Larissa este în continuare preocupată de cariera de model şi, în paralel, câştigă destul de bine din postările de pe reţelele de socializare.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

 Galerie foto

Afla mai multe despre: larissa riquelme 

viewscnt
Articole similare