Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cum arată Darius Olaru după ce Niţu i-a spart pometele. Mihai Stoica, revoltat la adresa lui Istvan Kovacs: ”Mesajul a fost fără echivoc”

FOTO | Cum arată Darius Olaru după ce Niţu i-a spart pometele. Mihai Stoica, revoltat la adresa lui Istvan Kovacs: ”Mesajul a fost fără echivoc”galerie foto

Fotbal

Comentarii

Mihai Stoica a reacţionat dur pe contul său de Facebook, după ce Niţu i-a spart pometele lui Darius Olaru, dar n-a primit nici măcar cartonaş galben.

Derby-ul FCSB - Craiova (scor 4-1) a început cu o fază foarte controversată. În minutul 2, în urma unui duel aerian, Luis Niţu l-a lovit în faţă pe Darius Olaru şi i-a spart pometele. Mijlocaşul FCSB-ului a fost transportat de urgenţă la spital, sub suspiciunea de fractură de pomete, care, din fericire, nu s-a confirmat.

În ciuda durităţii loviturii, Luis Niţu n-a primit nici măcar cartonaş galben. Într-o postare pe contul său de Facebook, Mihai Stoica atacă arbitrajul lui Istvan Kovacs şi lasă de înţeles că acesta ar fi avut anumite interese privind rezultatul final.

”Aveam mare nevoie de un arbitraj ca cel al lui Kovacs din prima repriză. El a dat semnalul mobilizării. Să-l vezi pe Olaru comoţionat, cu semn vizibil pe faţă şi să nu iei nicio decizie disciplinară, să-i dai galben imediat lui Ovidiu Popescu pentru un atac la minge, doar aşa poţi transmite un mesaj fără echivoc. Sau poate omul a intrat mai greu în meci. De la 3-1 a arbitrat perfect”, a fost mesajul postat de oficialul de la FCSB, pe Facebook.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare