Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cum arată fiica regretatului lui Steve Irwin, ”Vânătorul de Crocodili”. Are 21 de ani şi s-a logodit cu un fost sportiv

FOTO | Cum arată fiica regretatului lui Steve Irwin, ”Vânătorul de Crocodili”. Are 21 de ani şi s-a logodit cu un fost sportivgalerie foto

Diverse

Comentarii

Bindi Irwin, fiica regretatului Steve Irwin, s-a făcut mare, s-a logodit şi se află în această perioada la socrii săi, care locuiesc în Florida. Chandler Powell, logodnicul său, a fost sportiv profesionist de wakeboarding, dar a renunţat la pasiunea sa şi s-a mutat în Australia, alături de Bindi.

În vârstă de 21 de ani, Bindi Irwin este acum o tânără cu trăsături foarte frumoase. La fel ca părinţii săi, îşi dedică viaţa protejării animalelor şi lucrează la Australia Zoo, acolo unde în 2015 l-a întâlnit pe cel care avea să-i devină logodnic. Chandler Powell era atunci sportiv profesionist de wakeboarding, dar a renunţat în 2016 la pasiunea sa, pentru a se muta împreună cu Bindi şi a lucra alături de aceasta la Australia Zoo.

Chandler Powell este născut în SUA, Florida, dar s-a mutat în Australia după ce relaţia cu Bindi a devenit serioasă. În luna iulie a acestui an, cei doi au anunţat că s-au logodit. În această perioadă, Bindi şi Chandler se află în vizită la damilia Powell, unde vor petrece sărbătorile de iarnă.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Bindi Irwin este fiica lui Steve Irwvin, supranumit ”Vânătorul de Crocodili”, datorită seriei de documentare pe care le-a avut pe Discovery. Şi-a dedicat viaţa protejării animalelor, în special a crocodililor. A decedat pe 4 septembrie 2006, după ce o pisică de mare l-a înţepat în inimă.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: bindi irwin 

viewscnt
Articole similare