Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cum arăta Gueye în Dinamo - FCSB din Cupa României! Atacantul, depistat pozitiv cu cocaină după derby de ANAD

FOTO | Cum arăta Gueye în Dinamo - FCSB din Cupa României! Atacantul, depistat pozitiv cu cocaină după derby de ANADgalerie foto
Comentarii

Magaye Gueye (30 de ani) a devenit cel mai controversat fotbalist de la Dinamo Bucureşti în decurs de câteva luni. Marţi, Gueye a fost depistat pozitiv cu cocaină, în urma unui test ANAD la derby-ul Dinamo - FCSB, 1-0, din Cupa României.

Magaye Gueye, prins dopat cu cocaină

Senegalezul a reuşit să provoace un nou scandal, de această dată unul mai mare decât cel din ianuarie, atunci când i-a înjurat pe dinamoviştii din conducerea clubului, din cauza situaţiei financiare. 

Din informaţiile Telekom Sport, Magaye Gueye a fost depistat pozitiv cu cocaină de ANAD, după un test antidoping efectuat la finalul meciului câştigat de Dinamo cu FCSB, scor 1-0, în Cupa României. Pentru moment, atacantul e suspendat din activitate. 

Magaye Gueye a jucat 45 de minute cu FCSB, nu a marcat, şi doar s-a luptat cu fundaşii FCSB-ului pentru calificarea lui Dinamo în sferturile de finală. În faza următoare a competiţiei, "câinii" au eliminat-o pe Dunărea Călăraşi, scor 3-1. 

Galerie foto | Imagini cu Gueye din Dinamo - FCSB, 1-0, în Cupa României

Aventura lui Gueye la Dinamo pare să se fi încheiat, după ultimul scandal. Conducerea nu l-ar mai putea ierta şi de această dată, iar atacantul ar putea primi o pedeapsă uriaşă, ceea ce-l va face indisponibil o lungă perioadă de timp. 

De altfel, Gueye a dezamăgit la Dinamo în acest sezon. Vârful a marcat doar trei goluri. 

Atacantul Magaye Gueye, ultima oară la clubul Qarabag (Azerbaidjan), a semnat un contract pentru următoarele două sezoane competiţionale cu Dinamo Bucureşti, la 7 octombrie 2020.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: magaye gueyedinamodinamo bucurestimagaye gueye dopajmagaye gueye cocaina 

viewscnt
Articole similare