Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cum arată la 30 de ani Răzvan Ochiroşii, cel mai tânăr marcator din istoria FCSB în cupele europene. Tocmai a atins o bornă impresionantă cu echipa sa

FOTO | Cum arată la 30 de ani Răzvan Ochiroşii, cel mai tânăr marcator din istoria FCSB în cupele europene. Tocmai a atins o bornă impresionantă cu echipa sa galerie foto

Stranieri

Comentarii

Răzvan Ochiroşii, cel mai tânăr marcator al FCSB-ului în Liga Campionilor, a ajuns la 30 de ani şi joacă în liga a treia din Spania, unde tocmai a atins o bornă impresionantă alături de echipa sa. Ochiroşii joacă în prezent la CD Guijuelo, echipă de locul 12 din liga a treia spaniolă. Românul crescut la Steaua s-a schimbat mult din 2006, de când a debutat pentru roş-albaştri.

CD Guijuelo este o echipă care poartă numele oraşului din care provine, în provincia Salamanca. Recent, Ochiroşii a atins borna de 100 de meciuri jucate la Guijuelo, prilej cu care lacronicadesalamanca.com, un site din provincia spaniolă, l-a luat la întrebări pe Ochiroşii şi pe alţi doi fotbalişti care joacă în regiune: "A costat mult, dar pentru mine este o mândrie să ajung la această cifră. Spune mult despre club şi despre mine. Sper că mai urmează multe, voi lupta pentru asta!", a declarat Ochiroşii.

"Guijuelo este echipa care mi-a oferit totul şi cea care m-a ajutat să ajung în fotbalul profesionist. Va fi întotdeauna acasă pentru mine! Desigur, niciodată nu ştii ce se poate întâmpla în viitor", a mai spus românul. Răzvan Ochiroşii mai are contract cu CD Guijuelo până în vara lui 2020.

Răzvan Ochiroşii, cel mai tânăr marcator din istoria FCSB-ului în cupele europene

Răzvan Ochiroşii deţine recordul pentru cel mai tânăr marcator din istoria FCSB-ului, în cupele europene. S-a întâmplat în august 2006, într-un meci cu Gorica, din preliminariile Ligii Campionilor. Ochiroşii avea atunci 17 ani, 4 luni şi 20 de zile. Pentru FCSB el a evoluat în 27 de meciuri, iar pentru naţionala de tineret a României în alte 12. În sezonul 2005-2006 a cucerit un titlu de campion al României cu formaţia roş-albastră. A repetat performanţa în 2010-2011 în tricoul Oţelului Galaţi.

Pe lângă faptul că era considerat unul dintre cei mai promiţători jucători români la acea vreme, a ieşit în evidenţă şi cu opulenţa sa, atunci când şi-a cumpărat o maşină foarte scumpă, chiar dacă el nu avea nici măcar permis.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: razvan ochirosiifcsbfotocd guijuelo 

viewscnt
Articole similare