Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cum arată Nicolae Dică după ce şi-a făcut implant de păr. Apariţie spectaculoasă a fostului secund al naţionalei

FOTO | Cum arată Nicolae Dică după ce şi-a făcut implant de păr. Apariţie spectaculoasă a fostului secund al naţionaleigalerie foto

Diverse

Comentarii

Nicolae Dică a decis să-şi facă implant de păr şi fostul secund al naţionalei s-a afişat la Telekom Sport cu noul său look.

În urmă cu aproximativ o lună, după ce naţionala României şi-a încheiat campania de calificare la Cupa Mondială, Nicolae Dică a decis că are nevoie de îmbunătăţiri.

Fostul antrenor al FCSB-ului a apelat la o clinică specializată şi şi-a făcut implant de păr. Acum, s-a afişat cu noul său look.

Cum arată Nicolae Dică după ce şi-a făcut implant de păr

În vârstă de 41 de ani, fostul mare atacant s-a confruntat cu un început de calviţie. Nicolae Dică n-a fost mulţumit cu această problemă şi a decis că este nevoie de o schimbare, astfel că a luat măsuri.

În urmă cu aproximativ o lună, după ce şi-a terminat treaba la echipa naţională, fostul secund al lui Mirel Rădoi a mers la o clinică specializată  şi şi-a făcut un implant de păr.

Intervenţia suferită atunci l-a determinat să poarte o perioadă pe bască pe cap, lucru care l-a amuzat pe Mihai Stoica.

Managerul sportiv al FCSB-ului l-a comparat cu un celebru personaj de film: ”Dică am văzut că spune... I-am spus să nu se mai uite la Peaky Blinders”, s-a amuzat Mihai Stoica în platoul Telekom Sport.

Acum, la aproximativ o lună distanţă, Nicolae Dică a venit în studioul Telekom Sport şi şi-a afişat noul look.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU NOUL LOOK AL LUI NICOLAE DICĂ!

FOTO: Cum arăta Nicolae Dică înainte de implant:

Nicolae Dică şi basca ”Peaky Blinders”, imediat după intervenţia pe care a suferit-o.

Nicolae Dică acum, după ce şi-a făcut implant de păr...

Nicolae Dică are oferte de la mai multe cluburi

În vârstă de 41 de ani, Nicolae Dică este în prezent liber de contract după ce şi-a terminat contractul cu FRF, unde a fost secundul lui Mirel Rădoi.

Acum, fostul antrenor al FCSB-ului spune că vrea să-şi continue cariera de antrenor principal, căreia i-a pus ”pauză” când a acceptat oferta de la naţională.

Nicolae Dică susţine că are oferte de la mai multe cluburi şi că vrea o echipă care să se plieze pe filosofia sa:

"Da, am avut şi eu discuţii cu unele echipe. Da, din ţară. Pe afară mai sună impresarii, să te duci acolo, acolo, doar vorbe. Aştept să văd din ţară, în această perioadă. M-au întrebat dacă vreau să intru într-un proiect. Vreau să fiu antrenor principal, să fac rezultate", a spus Nicolae Dică la Telekom Sport.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: nicolae dica 

viewscnt
Articole similare