Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cum arată primul 11 al forţelor din Europa după transferurile din vară. Barcelona e din nou EXTRATERESTRĂ!

FOTO | Cum arată primul 11 al forţelor din Europa după transferurile din vară. Barcelona e din nou EXTRATERESTRĂ! galerie foto
Comentarii

Perioada de transferuri a început oficial la data de 1 iulie, iar marile cluburi din Europa s-au mişcat deja pe piaţa transferurilor.

Cotidianul spaniol MARCA a pus pe foaie primul 11 posibil al celor mai puternice echipe din Europa, cu transferurile actualizate în primul 11.

Astfel, Eden Hazard impulsionează Reral Madrid, dar este singurul mare transfer al ”albilor”. Barcelona arată înspăimântător pentru adversari, în aşteptarea lui Antoine Griezmann, în timp ce Juventus, campioana Italiei pare mai puternică decât în sezonul trecut. Iata cum arată primul 11 al forţelor din Europa după transferurile efectuate în această perioadă.

Real Madrid

Los Blancos au transferat mai mulţi jucători, dar Eder Militao sau Luka Jovic n-ar avea loc în primul 11 în acest moment. Marea noutate este Eden Hazard, super starul adus de la Chelsea.

Atletico Madrid

Multe schimbări în formula de start a ”colchonerilor”. Trupa lui Simeone a pierdut jucători ca Rodri sau Godin, dar a câştigat alte nume importante. Joao Felix este vedeta campaniei, în timp ce noile achiziţii, Lodi, Felipe sau Marcos Llorente au loc deja în primul 11.

Barcelona

Campioana Spaniei pregăteşte mutarea verii: Griezmann! Cu el, Barca arată din nou ca o echipă de extratereştrii. De Jong, transferat de la Ajax, intră şi el în formula de start a catalanilor.

Juventus

Lângă Cristiano Ronaldo, Maurizio Sarri, noul antrenor al echipei aduce câteva nume noi. Cele mai importante, Rabiot şi Ramsey îşi fac loc printre titulari.


Manchester City

Trupa lui Guardiola nu are nevoie de prea multe transferuri. Totuşi, cel mai scump dintre jucătorii aduşi, Rodri (ex Atletico Madrid) intră direct în formula de start a ”cetăţenilor”.

Liverpool

 

Campioana Europei nu are nume noi în formula de start. De ce să strici ceva ce merge atât de bine, nu? Asta pare să fie şi filosofia lui Klopp în această vară, care probabil va aduce jucători ”de lot” de aici încolo.

Tottenham

Finalista UCL din sezonul trecut este aproape să-l piardă pe Eriksen, care probabil va fi şi el înlocuit. Până atunci, primul transfer după două sezoane şi cel mai scump din istoria clubului, Tanguy Ndombele, intră direct în formula de start.

Bayern Munchen

Campioana en titre a Germaniei are nevoie de jucători proaspeţi. Ribery şi Robben sunt OUT, iar Lucas Hernandez intră în primul 11. O formulă de joc care arată bine, cu două dintre cele mai bune benzi din lume.

PSG

Paris Saint Germain îşi păstrează, cel puţin pentru moment, tripleta de vis din ofensivă. Ander Herrera (ex United) intră în primul 11 lângă Verrati şi Di Maria.

Chelsea

Era post Hazard începe greu pentru londonezi. Frank Lampard trebuie să îl înlocuiască pe belgian şi are misiunea infernală de a încerca să facă asta fără posibilitatea de a efectua transferuri. Christian Pulisic, adus în iarnă, devine titular în ofensivă. El va fi probabil înlocuitorul lui Eden. Mateo Kovacic de la Real Madrid intră în linia mediană lângă Jorginho şi Kante.

Toate detaliile despre transferurile din Europa în 2019 le găseşti pe site-ul nostru. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: transferuri 2019transferuri europareal madridbarcelonajuventuschelseamanchester city 

viewscnt
Articole similare