Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Cum arată primul echipament Nike purtat de Halep într-un meci oficial. Ţinută specială pentru Simona

FOTO | Cum arată primul echipament Nike purtat de Halep într-un meci oficial. Ţinută specială pentru Simonagalerie foto

Tenis

Simona Halep a debutat astăzi în turul 2 al turneului de la Doha, într-o partidă cu Ekaterina Makarova, din Rusia.

Turneul din Qatar este primul disputat de Halep după ce a semnat noul contract de sponsorizare cu Nike, iar Simona a apărut pe teren în primul echipament realizat de firma americană pentru ea.

Echipamentul Simonei Halep este aproape în totalitate roz, având dungi negre în zona laterală. Şi încălţămintea Simonei este tot roz, cu accente de negru în zona călcâiului.

Aproximativ două milioane de euro va încasa Simona Halep anual de la Nike, conform presei din SUA.

Iată imagini surprinse la începutul partidei de la Doha

Comentarii
viewscnt
Articole similare
Cum se apără Năstase după ce a ajuns pentru a doua oară la poliţie, în doar câteva ore. "Consum şi apă, să ştiţi, mai şi mănânc."Nasty spune că a fost "pândit"

Fostul tenisman Ilie Năstase le-a declarat jurnaliştilor la plecarea de la sediul Brigăzii Rutiere, unde a fost dus după ce a fost oprit a doua oară în doar câteva ore în trafic pentru că a condus un scuter deşi avea permisul suspendat, că „mai consumă şi apă şi mai şi mănâncă”, referindu-se la scandalul dintre el şi poliţişti de vineri dimineaţă, când s-a urcat băut la volan. Năstase a spus că a fost sincer cu poliţiştii când le-a mărturisit că a consumat doar trei beri şi a confirmat că i s-a deschis un al doilea dosar penal la câteva ore după primul, de data aceasta pentru că a condus cu permisul suspendat. Fostul tenisman a precizat că a fost din nou testat cu aparatul alcooltest.