Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cum arată SOSIA lui Vladimir Putin. Trăieşte printre ucraineni şi se teme pentru viaţa sa: ”Îmi este foarte frică”

FOTO | Cum arată SOSIA lui Vladimir Putin. Trăieşte printre ucraineni şi se teme pentru viaţa sa: ”Îmi este foarte frică”galerie foto

Diverse

Comentarii

Slawek Sobala, cel care timp de 8 ani a fost singura sosie cunoscută a lui Vladimir Putin, spune că acum se teme pentru viaţa lui.

Slawek Sobala este polonez şi locuieşte în prezent în Wroclaw, un oraş în care se află o mare comunitate de ucraineni.

Timp de 8 ani, bărbatul în vârstă de 53 de ani a fost singura sosie cunoscută a lui Vladimir Putin, un job despre care spune că i-a adus venituri frumoase.

Însă viaţa sa a devenit mult mai agitată după ce Rusia a invadat Ucraina. Slawek Sobala susţine că acum se teme pentru viaţa sa din cauza asemănării fizice cu Vladimir Putin.

Cum arată sosia lui Vladimir Putin: ”Mi-e frică să nu fiu atacat”

Slawek Sobala este un polonez în vârstă de 53 de ani care trăieşte în Wroclaw, Polonia. Viaţa sa era foarte liniştită înainte ca Vladimir Putin să decidă să atace Ucraina.

Sobala conduce o companie de transport internaţional, însă cei mai mulţi bani i-a câştigat datorită fizicului său.

Slawek Sobala seamnă izbitor de mult cu Vladimir Putin şi, timp de 8 ani, a fost sosia oficială a preşedintelui Rusiei.

A fost un job part-time despre care spune că i-a adus foarte mulţi bani, însă n-a vrut să rostească sume. Însă asemănarea cu Vladimir Putin îi creează acum mari probleme.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU SOSIA LUI VLADIMIR PUTIN!

Situaţia pentru el este neplăcută şi pentru că în Wroclaw trăieşte o mare comunitate de ucraineni. Acum, îşi face griji pentru viaţa sa:

”Înainte de război, nu mă temeam pentru siguranţa mea pe stradă, dar acum îmi este foarte frică, deoarece în oraşul nostru, Wroclaw, sunt mulţi oameni din Ucraina care lucrează şi locuiesc aici.

Frica mea este că, atunci când mă văd, vă vor ataca”, spune Slawek Sobala, citat de cotidianul sportiv AS.com.

De-a lungul celor 8 ani în care a fost dublura lui Vladimir Putin, Slawek Sobala spune însă că a dus o viaţă bună. A călătorit mult prin lume, împreună cu familia, pentru diverse şedinţe foto, a participat la concerte şi diferite evenimente şi a trăit în lux.

În tot acest timp, era abordat de oameni pe stradă: ”Hei, hei, arăţi ca Putin, pot să fac o poză cu tine? A fost puţin ciudat, pentru că oamenii mă opresc mult atunci când sunt cu familia mea”, a mai spus Sobala.

Între timp, după ce Vladimir Putin a decis să declanşeze războiul din Ucraina, situaţia nu i se mai pare amuzantă:

”După război, percepţia mea s-a schimbat. Înainte am avut foarte mult respect pentru el, dar a făcut mult rău”, a mai mărturisit Slawek Sobala.

Polonezul în vârstă de 53 de ani susţine că a cerut şi o întâlnire cu Vladimir Putin, pentru a-i cere să facă face, dar a fost refuzat.

Slawek Sobala spune că, dacă l-ar întâlni, are şi o replică pregătită: ”I-aş spune că se gândească cum putem avea aceeşi faţă, dar o viziune atât de diferită despre lume”.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: sobala 

viewscnt
Articole similare