Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cum arată soţia lui Elias Charalambous! A venit pe stadion la FCSB - Farul. Antrenorul a avut parte de un moment special pe gazon

FOTO | Cum arată soţia lui Elias Charalambous! A venit pe stadion la FCSB - Farul. Antrenorul a avut parte de un moment special pe gazongalerie foto

FCSB

Comentarii

Antrenorul cipriot al FCSB-ului, Elias Charalambous (43 de ani), trece printr-o perioadă fericită. Cu echipa este pe primul loc în Superliga, iar în aceste zile a primit vizita familiei sale, care a venit în Bucureşti.

Soţia lui Elias Charalambous a apărut în tribună la FCSB - Farul. Fiul antrenorului a intrat pe gazon

FCSB - Farul are loc în etapa 24 din Superliga, de la 20:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. Echipa finanţată de Gigi Becali a început etapa la 11 puncte de locul secund, iar Elias Charalambous se află în cea mai bună perioadă a sa ca antrenor. 

În aceste zile, antrenorul cipriot a primit vizita familiei. Soţia şi unul dintre copii au venit din Cipru în România, pentru a petrece timp împreună. 

Înaintea partidei, Kyprianos, în vârstă de 10 ani, mezinul familiei, a venit în dreptul băncii tehnice şi a stat cu Elias Charalambous. El este fotbalist şi mai are doi fraţi, iar în România a sosit cu ocazia vacanţei. 

În tribună a fost surprinsă şi Ani, soţia lui Elias Charalambous, care i-a mai fost alături în Bucureşti şi la un meci al FCSB de anul trecut. 

Galerie foto cu fiul şi soţia lui Elias Charalambous, antrenorul FCSB

Sfaturile lui Elias Charalambous pentru fiul său, care e fotbalist: "Banii nu înseamnă totul"

"(n.r. - în 2013) Fiul meu a jucat primul meci pentru echipa naţională U16 sau U17. Ce vreau să îţi spun... i-am spus: <<Vreau să vă un lucru de la tine, nu în legătură cu jocul. Când cânţi imnul, nu stai acolo. Vreau să ţipi ca un nebun>>, pentru că este un lucru foarte important.

Trebuie să înţeleagă de la vârsta asta. Îi văd pe italieni când cântă imnul, mi se face pielea de găină. Cântă ca nebunii. Toţi împreună, îi vezi că îţi iubesc ţara. Trebuie să îi învăţam pe tineri. Şi noi când mergeam la naţională, câteodată cântam.

Dar îţi reprezinţi ţara. Trebuie să înţelegem că naţionala este top. Există naţionala şi apoi echipele de club. Asta e numărul unu. Sunt de acord cu tine. De multe ori, punem deoparte naţionala şi ne pasă mai mult de cluburi.

Banii nu înseamnă totul. Înţeleg, banii sunt bani, sunt de acord. Jucătorii au contracte, dar trebuie să respecţi ţara în primul rând. Trebuie să respecţi oameni. Dacă te respecţi pe tine, apoi poţi să le ceri şi celorlalţi să te respecte", declara Elias Charalambous, la SportCast cu Sile.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsb farulsotie elias charalambousfamilie elias charalambous 

viewscnt
Articole similare