Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cum au fost surprinşi Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez, izolaţi de coronavirus în insula Madeira

FOTO | Cum au fost surprinşi Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez, izolaţi de coronavirus în insula Madeiragalerie foto

Cristiano Ronaldo

Comentarii

După ce colegul său de club, Daniele Rugani, a fost depistat pozitiv cu coronavirus, Cristiano Ronaldo s-a refugiat în Madeira natală, împreună cu partenere de viaţă, Georgina Rodriguez şi cei patru copii. Aflat în izolare, fotbalist a fost surprins de paparazzi în timp ce-şi etala pătrăţele la soare, în timp ce soţia sa a fost zărită la cumpărături.

Fotbalistul lui Juventus Torino, portughezul Cristiano Ronaldo este blocat în Madeira din pricina pandemiei de coronavirus. După ce colegul de club, Rugani, a fost depistat pozitiv, Ronaldo a fugit din Italia şi refuză să se întoarcă până când situaţia se va rezolva. Până atunci, un al doilea coleg, francezul Blaise Matuidi a fost găsit şi el cu COVID-19, iar Cristiano i-a transmis toate gândurile sale bune.

În ciuda faptului că a jucat şi s-a antrenat cu cei doi, Ronaldo a declarat că se simte foarte şi că nu prezintă niciun simptom al coronavirusului, dar că va rămâne în carantină preventivă. Colac peste pupăză, o altă problemă s-a abătut asupra Madeirei în ultima săptămână: două cutremure.

În acelaşi timp, mama lui Cristiano Ronaldo se află internată la spitalul din Madeira, după ce a suferit un accident cerebral, zilele trecute.

Cristiano Ronaldo se relaxează la soare, la bustul gol, chiar dacă are toate aceste "probleme" pe cap. Încearcă să-şi relaxeze mintea folosindu-se de muzica din ipad-ul său şi de atingerea brizei oceanului Atlantic. În tot acest timp, Georgina Rodriguez a fost la o sesiune de cumpărături, atâta cât i-a permis perimetrul de siguranţă.

Cristiano a trimis şi un mesaj de solidaritate, pe reţelele de socializare, tuturor celor care suferă de coronavirus, printre ei şi colegii de club Daniele Rugani şi Blaise Matuidi:

"Lumea trece prin momente foarte dificile, care necesită cea mai mare atenţie a noastră, a tuturor. Vă vorbesc, astăzi, nu ca jucător de fotbal, ci ca fiu, tată, fiinţă umană preocupată de ultimele evoluţii care afectează umanitatea. Este important să urmăm toţi sfaturile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi organele de conducere, cu privire la modul în care gestionăm această situaţie actuală. Protejarea vieţii umane trebuie să depăşească orice alte interese. Aş dori să transmit gândurile mele tuturor celor care au pierdut cineva aproape de ei şi solidaritatea mea pentru cei care se luptă cu virusul", a scris lusitanul.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare