Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cum au intrat vedetele din sport în noul an. De la Nadia Comăneci, Laura Badea, Constantina Diţă sau Veronica Cochelea, toată lumea s-a distrat de minune!

FOTO |  Cum au intrat vedetele din sport în noul an. De la Nadia Comăneci, Laura Badea, Constantina Diţă sau Veronica Cochelea, toată lumea s-a distrat de minune!galerie foto

Special

Comentarii

Vedetele din sport au dansat de mama focului si si au etalat cele mai elegante tinute de Revelion.

De Revelion, toata lumea a avut liber la distractie. Nici vedetele din sport nu au facut exceptie de la aceasta regula. Nadia Comaneci a petrecut alaturi de familie, de neoptii si cumnata ei, in Statele Unite ale Americii, alegand ca loc de petrecere Los Angeles-ul , unde Zeita gimnasticii mondiale detine o casa de vacanta.
 
 
Tot peste Ocean a petrecut si Constantina Dita, fosta mare maratonista, medaliata cu aur la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008. In tara, Laura Badea Carlescu, presedintele Federatiei Romane de Scrima, a dansat de mama focului pe rrimurile cunoscutei melodii Brasoveanca, si nu numai, iar Veronica Cochelea, multipla medaliata cu aur la canotaj a petrecut in familie, neuitand. Sunt doar cateva dintre momentele unui Revelion de neuitat, momente imortalizate pe camera foto.
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: revelionpetrecereanul nou 

viewscnt
Articole similare