Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cum se apără FC Voluntari, după ce gruparea ilfoveană a fost acuzată că le-a vândut bilete false fanilor lui Dinamo: "O eroare regretabilă"

FOTO | Cum se apără FC Voluntari, după ce gruparea ilfoveană a fost acuzată că le-a vândut bilete false fanilor lui Dinamo: "O eroare regretabilă"

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a emis, marţi seară, un comunicat de presă prin care vine cu lămuriri după acuzaţiile că le-a vândut bilete false fanilor dinamovişti pentru meciul din etapa trecută.

Fanii dinamovişti s-au plâns înaintea meciului dintre FC Voluntari şi Dinamo că echipa gazdă a încercat să-i păcălească. Pe pagina de Facebook a Peluzei a apărut o postare în care s-au făcut acuzaţii grave la adresa oficialilor lui FC Voluntari. Ultraşii au susţinut că gruparea din Ilfov le-ar fi vândut 1.000 de bilete care aveau aceeaşi serie.

Clubul din Voluntari recunoaşte, marţi, că biletele aveau aceeaşi serie, însă totul s-ar fi întâmplat din cauza "cauza unei erori regretabile apărută la imprimarea acestora". Totodată, FC Voluntari asigură că toate biletele au fost fiscalizate.

"1.Toate biletele vândute la acea partidă au fost fiscalizate aşa cum se poate vedea din documentele oficiale-contabile puse la dispoziţie de Biroul Contabilitate al FC Voluntari.

2. La toate partidele organizate de FC Voluntari şi la care s-au vândut bilete s-a operat contabil conform legislaţiei în vigoare, documentele oficiale existente în arhiva financiară-contabilă a clubului fiind grăitoare în acest sens.

3.Aşa cum a declarat imediat ce a fost contactat de reporterii GSP, Robert Gherghe, oficial al clubului FC Voluntari, lipsa seriei pe biletele de intrare la meci este cauza unei erori regretabile apărută la imprimarea acestora.

Suntem convinşi că pe viitor nu vor mai exista astfel de neplăceri având în vedere faptul că FC Voluntari este un club care a respectat şi respectă întocmai legislaţia în vigoare neavând nici o neregulă semnalată de-a lungul întregii sale existenţe", se precizează în comunicat.

Afla mai multe despre: voluntari 

viewscnt
Articole similare