Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO. Dacă eşti stelist, trebuie să vezi neapărat imaginea asta! Cum ar putea arăta noul stadion din Ghencea!

FOTO. Dacă eşti stelist, trebuie să vezi neapărat imaginea asta! Cum ar putea arăta noul stadion din Ghencea!galerie foto

Fotbal

Comentarii

Stadionul din Ghencea este unul dintre cele patru din capitală care vor fi modernizate pentru Campionatului European din 2020. Stadionul lui CSA Steaua a fost predat către Compania Naţională de Investiţii, cea care se va ocupa de reconstrucţia arenei!

Încă nu au apărut fotografii oficiale despre felul în care va arăta stadionul din Ghencea, însă pagina de Facebook  ”Asociaţia Steliştilor 1947” a publicat o imagine cu proiectul noului stadion ”Steaua”. Arena arată foarte bine, având multe similitudini cu stadionul lui Lyon.

Noua arenă din Ghencea va avea 31.000 de locuri, cu 3.000 peste vechea capacitate. Stadionul va fi gata peste doi ani, în toamna lui 2019.

Vechiul stadion din Ghencea va fi demolat în totalitate, urmând ca noua arenă să fie repoziţionată, tot în cadtul complexului Ghencea, însă într-un mod care să optimizeze fluxurile şi a spaţiile de acces. Demolarea actualei arene ar urma să înceapa în primăvara anului 2018.
 

Afla mai multe despre: steauastadionghenceaeuro 

viewscnt
Articole similare