Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Dan Petrescu a plecat de la Cluj, cu două zile înainte de meciul decisiv pentru titlul! ”Bursucul” şi Chivu se află la Londra

FOTO | Dan Petrescu a plecat de la Cluj, cu două zile înainte de meciul decisiv pentru titlul! ”Bursucul” şi Chivu se află la Londragalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Cu doar două zile înainte de confruntarea decisivă cu Viitorul Constanţa, care îi poate aduce al patrulea titlu din istorie CFR-ului, Dan Petrescu a preferat să meargă la Londra.

Dan Petrescu a fost invitat de Chelsea pentru a participa, la Londra, la un meci demonstrativ împotriva celor de la Inter Forever, echipă formată din mai multe foste glorii ale celor de la Internazionale Milano.

În partida care se va disputa vineri, 18 mai, Dan Petrescu îl va avea printre adversari şi pe Cristi Chivu. Fostul căpitan al naţionalei face parte din selecţionata vedetelor care au îmbrăcat cu succes tricoul lui Inter.

Dan Petrescu nu va sta prea mult la Londra, asta pentru că duminică, de la 20:45, CFR Cluj va avea meci cu Viitorul, în ultima etapă din playoff-ul Ligii I. Partida va fi transmisă în direct la Telekom Sport 1 şi va decide campioana în Liga I.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujlondrameciinter 

viewscnt
Articole similare