Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Dan Petrescu a tremurat în Malta! Andrei Burcă, aproape de o accidentare îngrozitoare. Fundaşul a fost bandajat la cap

FOTO | Dan Petrescu a tremurat în Malta! Andrei Burcă, aproape de o accidentare îngrozitoare. Fundaşul a fost bandajat la capgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a temut în prima repriză a meciului cu Floriana FC că-l poate pierde pe Andrei Burcă pentru întâlnirea din primul tur preliminar Champions League, care are loc în Malta.

LIVE VIDEO | Floriana FC - CFR Cluj, pe site-ul Telekomsport.ro

În prima parte a primei reprize, o ciocnire violentă între Andrei Burcă şi un advers de la Floriana i-a făcut pe oamenii din cele două echipe să vocifereze. Fotbalistul titularizat de Dan Petrescu în partea dreaptă a apărării a anticipat o minge venită dinspre careul lui Floriana FC şi a câştigat mingea pentru CFR Cluj. 

Totuşi, Andrei Burcă a fost lovit serios de adversarul direct, după ce acesta din urmă nu l-a simţit pe jucătorul român spatele său şi s-a întors, fază la care l-a lovit în cap pe CFR-ist. 

Fundaşul dreapta român a avut nevoie de îngrijiri medicale preţ de câteva minute şi s-a ales cu un bandaj pentru restul meciului, în timp ce jucătorul maltezilor s-a ridicat să protesteze. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cfr clujandrei burcafloriana cfr cluj 

viewscnt
Articole similare